Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, melyik esik jobban nektek, ha azt mondják rátok, hogy szép, vagy ha azt, hogy csinos? Miért?

Hogy szép.
Csinos szinte bárki lehet, ha ad magára és csinosan öltözik, vagy sminkel pl. Az valószínűleg csinos lesz.
De az, hogy kit tartunk szépnek, az egy adott dolog többnyire. Van benne valami, ami tetszik neked.
De ha pl felveszel egy nőies, csinos ruhát, akkor csinosnak tartanak. Én is rámondom pár emberre, hogy csinos, de nem feltétlenül tartom szépnek is egyben.
Míg aki szép, az lehet akkor is szép, ha nem csinos, hanem éppen hogy pl vagány styleban, melegítőben, vagy reggel kócosan csipásan smink nélkül kel.Ő szép és nem csinos pl.
Szóval akit szépnek tartasz, az valahol személyesebb okokra vezethető vissza, mintha csinosnak tartod ( amit legtöbbször külső jegyek miatt mondunk a másikra.)
Lehet hülyén fogalmaztam, de szerintem érteni mit akartam. :)
26N

A szép egy nagyobb elismerés, dicséret szerintem is.
A csinosságot az öltözet adja leginkább, de a szépségben az egész kisugárzás van.
Csinos tudok lenni vékonyan, moletten, mindenhogy, feltéve ha megfelelő ízléssel öltözködöm.
Ok, csinosságot lehet érteni öltözetre és alakra is, külön-külön értelmezendő.
Viszont azt a bizonyos pluszt, ami belülről jön, azt a szép fejezi ki.

A szépség adottság. Egy szép nő is lehet nem csinos.
Csinos mindenki lehet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!