Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mit gondolna? HELP!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit gondolna? HELP!

Figyelt kérdés

Anya a múltkor szexfelvilágosítást tartott és azt mondta, hogy inkább vesz egy vibrit, minthogy bárkivel összefeküdjek. Én szeretnék egyett, de szégyenlem előtte. Biztos azt várja, hogy nem fog kelleni.

Csak normális válaszokat! köszi (:

2010. máj. 23. 15:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha van pasid minek vennél vibrit?Meg anyukád erre ennyit mondott h nem akarja h bárkivel összefeküdj?Az a bárki a barátod de mindegy -.-
2010. máj. 23. 15:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Csak az a gond, hogy távol lakik és ritkán találkozunk. És neki tetszett, azt mondta fogadjam el.
2010. máj. 23. 15:58
 13/19 anonim ***** válasza:
A barátod hány éves :)? Nem akarok tolakodó lenni vagy ilyesmi. Csak kíváncsiság :)
2010. máj. 23. 15:59
 14/19 A kérdező kommentje:
Térjünk vissza az eredeti kérdéshez. Elfogadjam? És ha igen hogy mondjam meg?
2010. máj. 23. 16:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,ettől megnyugodna anyukád,ha elfogadnád? Mert én nem hinném,azért vibrivel se ugyanaz,mint a barátoddal.Szerintem ezt ő is tudja.És szerintem ne egy vibri szakítsa már át a szűzhártyád! :/ Már ha meg van még.. :D Ha meg nincs,akkor már lényegtelen..
2010. máj. 23. 16:10
 16/19 anonim ***** válasza:
73as.nem kotekszek de nem mind1 ha megvan a szuz hartyaja vagy sem? nem attol szuz valaki, hanem attol ha meg nem jart benne penisz, ennyi.
2010. máj. 23. 19:18
 17/19 Jules10 ***** válasza:
15 is korai még, de ha nem csak arra kellesz neki, miért ne? A vibrátort meg felejtsd el!
2010. máj. 28. 14:40
 18/19 anonim ***** válasza:

nemismerem anyukád jellemét és más sem az itt válaszoltak közül egyedül te tudod h szólj-e neki

am sexshopban sztem simán kiszolgálnak

ja és zsír

2010. máj. 28. 15:11
 19/19 anonim válasza:
Sztem hagyd, hogy vegyen neked egy vibit, azzal megnyuktatnád őt, aztán feküdj le a barátoddal és amikor higyázik használhatod a vibit :D
2010. máj. 30. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!