Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolna akkor, ha összejönnék valakivel?
Figyelt kérdés
1-2 hónapja majdnem találkoztam egy fiúval (msn-en beszéltem vele), tesóm ezt észrevette (eléggé meg volt lepődve) és azt mondta, hogy inkább ne talizzak a fiúval. Nem is találkoztam vele. Még nem volt barátom, ha összejönnék egy fiúval mit gondolna rólam? Így is h.lye pics@nak tart, mert reggel kifestem magam, meg megcsinálom a hajamat.
15 vagyok ő is lány
2011. márc. 5. 16:04
2/5 A kérdező kommentje:
16
2011. márc. 5. 16:56
3/5 anonim válasza:
ő is pasizik nem?
ő is festi magát nem?
miért szól bele az életed?
a te életed. ha van valami az veled van nem vele.
járj valakivel és ne érdekeljen a tesód!
légyszíves a 3 kérdésre válaszolj!
havajnii
4/5 A kérdező kommentje:
igen van barátja, de most lett neki (1 hónapja)
festi magát
nem tudom, hogy miért szól bele
2011. márc. 5. 17:01
5/5 anonim válasza:
ne törödje vele,te életed:)
lehethogy csak féltésbol mondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!