Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondana egy fiu egy lanyra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondana egy fiu egy lanyra, hogy kulonleges, ha nem igy gondolna?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 18:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem, azért nem lenne könnyű, így a szemébe hazudva ezt mondani neki, ha nem így gondolná belülről, vagyis én biztos nem tudtam megcsinálni..

16F

2011. jún. 6. 18:45
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
simán, ha érdekében áll, vagy ki akar térni valami egyéb válasz elől
2011. jún. 6. 18:46
 3/16 anonim ***** válasza:
igen, mert szegény lány elhisszi
2011. jún. 6. 18:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

igen, mert sok lány túl naiv! Sokan előadnak egy bájos, szívmelengető dumát is valami meghatót, csak azért hogy megdughassák a csajt...

utána meg a csaj azt mondja minden pasi egy szemét disznó.....

2011. jún. 6. 18:59
 5/16 A kérdező kommentje:
Úgy történt a dolog, hogy beszélgettem az egyik sráccal, és ö mondta a baratjának, hogy fogjon meg engem magának, mert ritka különleges vagyok a faluba... Majd ez a srác, aki mondta a haverjának rám startolt....
2011. jún. 6. 18:59
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
igen,mert igy a bizalmába fogadja,különlegesnek érzi magát és akár bele is szeret a pasiba idővel...sajnos. Tapasztalat -.-
2011. jún. 6. 19:04
 7/16 anonim ***** válasza:

Kérdező: valaki mostanában már jött ezzel a sztorival hogy a haver mondta neki hogy fogjon meg magának mert ritka az ilyen lány a faluban...

Nem te voltál az is?:)

Most akkor az a srác érdekel aki azt mondta hogy ritka az ilyen lány mint te?

2011. jún. 6. 19:11
 8/16 A kérdező kommentje:

Szerintem én voltam :D

AMugy meg igen, az a srác érdekel, aki azt mondta rám, hogy különleges vagyok...

2011. jún. 6. 19:23
 9/16 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés. Van aki csak komolyan mond ilyet, de sajnos sok olyan pasi létezik aki nem véletlenül ejt el ilyen mondatokat. Így az elmondásod alapján én azt hiszem hogy ez a fiú komolyan is gondolja. Bár miért ajánlgatott a haverjának? Azóta tett már valamilyen lépést feléd?
2011. jún. 6. 20:35
 10/16 A kérdező kommentje:
Azóta nem találkoztunk még ugy, hogy kettesben... Mindig voltak körülöttünk vagy 10-20an. Csak annyi történt, hogy ott álttam a barátnömmel és beszélgettem a csajjal, mire elment elöttünk 2 másik csaj, és ö odakiálltott az egyiknek, hogy jön még neki egy vallomással, a csaj felnevetett, mondta hogy degogy is, és ment tovább....
2011. jún. 6. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!