Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondana egy fiu egy lanyra, hogy kulonleges, ha nem igy gondolna?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 18:41
11/16 anonim válasza:
Hát akkor elég nagy linkóci lehet. Ez még nem jelenti azt hogy nem érdekled őt, vagy nem gondolta komolyan amit mondott, de szerintem nagyon ne éld bele magad. Ha kezdeményez akkor is vigyázz vele. Nagyon óvatos legyél, mert elég csajozósnak hangzik a leírás alapján. Persze lehet, még azt is valószínűnek tartom, hogy csak egy szájhős, és ahhoz nem mer közeledni aki igazán érdekli, mert égő lenne neki őszintén beleszeretni valakibe. Amíg meg nem komolyodik az ilyen, addig meglehetősen sok szomorúságot tud okozni. Sajnos.
12/16 A kérdező kommentje:
Most nem akarom ezzel se vedeni, se szepiteni a sracot, de o igy szokott viccelodni; meg szerintem, ha valakinek tetszik valaki, akkor annak nem a tobbi ember szeme lattara udvarol vagy kiallt oda...
Mondjuk nekem nem csak azt mondta, hogy kulonleges vagyok, meg enekelt is nekem, viccelodott velem, folyamatosan engem nezett (azota is tobbszor latom, hogy engem nez) , dicsergette a ruhamat, a hajamat fogdosta, odabujt kozel hozzam, maszirozgatta a karjaimat, illetve ratette a kezet a csipomre.
2011. jún. 6. 21:12
13/16 anonim válasza:
És nem mer elhívni egy nyomorult randira. Mondom hogy szájhős:)
14/16 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti egyszer elhivott egy ismerosen keresztul egy uditore; de nem mentem vele...
Hogy erted, hogy szajhos? Nem is kellek neki?
2011. jún. 6. 21:27
15/16 anonim válasza:
Az hogy a barátján keresztül meghívott egy üdítőre, az nem számít randira hívásnak. Ha odamegy hozzád és személyesen hív meg, az már ér. Bár még az sem randi, de kezdetnek nem rossz. A szájhőst úgy értem, hogy nagy a szája hogy ő milyen laza csávó, de igazából ahhoz is gyáva hogy személyesen meghívjon egy italra. Ő jópofasággal, laza viselkedéssel álcázza hogy milyen nyuszi. Ez nem jelenti azt hogy nem is érdekled őt. Csak nagyon gyerekesen viselkedik. Nem tudom hogy vedd rá, hogy elhívjon téged. Mit csinálsz amikor tapiz?:)
16/16 A kérdező kommentje:
Eltoltam magamtol; nem hagytam, de o csakazertis folytatta. Majd fogtam magam, felalltam es otthagytam az egyik ismerosevel; utanam kialltott, hogy menjek vissza, mert akar kerdezni valamit, de nem mentem...
2011. jún. 6. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!