Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » En ezt nem ertem, hogy tetszeh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En ezt nem ertem, hogy tetszehetek neki pont en, es miert mondja azt, hogy kulonleges vagyok, mikor nem is?

Figyelt kérdés
Van a falumba egy srac, aki azt allitja, hogy eddig nem is ismert engem. Az egyik bulin ismerkedtunk meg, ott is azert, mert se o, se en nem szeretek tancolni, ezert nem is nagyon jarok buliba. Beszelgettunk, viccelodtunk, udvarolgatott nekem. Eloszor azt hittem, csak az ital valtotta ki belole, de nem ivott, mivelhogy autoval volt. Kesobb egy rendezvenyen megintcsak folytatta az udvarlasait, valamint azt mondta, hogy keves az ilyen lany, mint en. Nah de pont az a helyzet, hogy en nem erzem magam kulinlegesnek. Mas csajoknak a falubol egyuttesuk van, meg karatezni jarnak, en semmi, megis azt allitja, hogy kulonleges vagyok. Mig mas csak barokba jar, en nem megyek ilyen helyekre, inkabb otthonulos tipus vagyok, a srac meg jar zenelgetni, iszogatni... Akkor nem ertem miert mondhatja ezt. Amugy 30 eves, en meg 18. Mit gondoltok?
2011. jún. 23. 18:37
 1/9 anonim ***** válasza:
mert totál belédvan esve
2011. jún. 23. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy ezt írom, de győződj meg róla, hogy téged akar és nem csak lefeküdni veled. 12 év az eléggé sok korkül., a zenészek meg nem a leghűségesebbek...
2011. jún. 23. 19:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem kellene altalanositani, hogy a zeneszek nem husegesek. Van egy vele egykoru zenesztarsa es neki gyereke+ felesege van. Valamint rengeteg olyan zeneszt ismerek, aki huseges. Szoval amit irtal ezzel kapcsolatban a zeneszekrol, az baromsag!
2011. jún. 23. 19:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Amugy meg ha en nem akarok vele lefekudni, akkor ugyse fogok+ tudja rolam nagyon jol, hogy nem vagyok konnyen kaphato. Ezt o is megtapasztalhatta, mert mikor kozeledett felem, akkor mindig eltoltam, de ezek utan is udvarolgat nekem.
2011. jún. 23. 19:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Most lehet, hogy furi leszek, de mit keres egy diszkóban egy 30 éves? o.O?

(mert gondolom a buli alatt nem a szülinapi zsúrt érted...)

2011. jún. 23. 19:29
 6/9 A kérdező kommentje:
De, pontosan szuletesnapi buli volt. Amugy meg o azert volt ott, mert nala van a kulcs, ahol tartottak a bulit.
2011. jún. 23. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok: hogy beletrafáltam :D lehet h médium vagyok?

Amúgy, nem szabad ilyen kishitűnek lenned! Több önbizalom, hidd el, te is különleges vagy a magad módján! :)

2011. jún. 23. 20:04
 8/9 anonim válasza:
mi az hogy mit keres discoban egy 3 éves? :D anyám 36 és mégis el szokott (látogatni)... egyébként, barátnőmnek énis ezt hajtogatom, hogy számomra különleges és ő az egyetlen, de ő nem akarja/tudja megérteni hogy miért.... sok szerencsét ;)
2011. jún. 23. 20:58
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem írtad, hogy "baromság"

Sosem tudhatod, ki meddig hűséges, sajnos, ha több a kísértés, bárki meginoghat, legfeljebb neked nem teregetik ki. A házasság meg a gyerek nem garancia a hűségre.

Egyébként meg előfordulhat, hogy tényleg oda van érted meg vissza, csak ne légy naiv, tényleg nagyon fiatal vagy még, de tapasztalatnak jó lesz a zenészed.

2011. jún. 24. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!