Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolna rólam? Csak égés lenne belőle?
Figyelt kérdés
van egy srác aki nagyon tetszik nem igazán ismerjük egymást csak tudjuk egymásról h ki kicsoda.
Nem tudom hogy mitcsináljak h közelebb kerüljel hozzá..
Hogyha felveszem msnre az olyan égő:S Hogy egy lány nyomul a pasira:S
Rádásul látom hogy egy lányal írogatnak facebookon:S
Mitcsináljak?
2010. júl. 14. 21:46
1/5 A kérdező kommentje:
ja 15 éves lány vagyok
2010. júl. 14. 21:47
2/5 anonim válasza:
Ugyan miert volna ego???
Csak a pasi nyomulhat es a csaj meg nem?
En pld szeretem ha a csaj is ramenos egy kicsit.
Amugy se hinnem h az mar nyomulasnak szamit:)
Szerintem nyugodtan vedd fel msn-re
18/F Muhaha
3/5 anonim válasza:
Miért lenne égő?
ne kérdezz már hülyeségeket..:D
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel. Én is örülnék ha felvenne egy csaj, még akkor is ha nem túl szép. Ráadásul, mi vagyunk a legnehezebb helyzetben mert nem tudjuk kinél van esélyünk. Pl. lehet hogy tetszik nekem egy csaj, csak nem írok neki mert attól félek, nem jövök be neki. Nem gáz ha felveszed.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ne ilyen nyomulósan csináld, ez a pasiknak nem jön be. Érd el h ő vegyen fel téged, vagy valami jó fedősztorival esetleg Te őt. De ne ilyen direktbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!