Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjen egy egy fiú hogy magáért kiálló, "férfias" ember legyen belőle, akire buknak a nők?
Elsohoz lenne 1 kerdesem, csak a kivancsisag kedveert.
Azt irtad ne kezeljuk ugy a lanyokat mintha haverok lennenek... Itt mire gondolsz pontosan, es miert rossz erzes?
ez már eg yjó pont hogy férfias akarsz lenni.
de ezt nem lehet tanulni, vagy olyan vagy vagy nem!
Az első jókat írt.
Nekem fontos, hogy laza és humoros legyen a srác, ne feszengjen azért, mert lánnyal beszélget. Legyen határozott, udvarias és figyelmes, valamint úgy is nézzen ki, mint egy férfi. Szóval nálam pl. előnyös, ha egy fiú nem szőrteleníti a lábát, karját, hasát, mellkasát; ha kicsit izmos, sportos alkatú és sugárzik belőle a férfiasság, szóval, érzem, hogyha netalántán baj lenne, ő megtudna védeni. Persze nem úgy, hogy a másik fél 8 napon túl gyógyuló sérülést kap. :)
Ami nekem nagyon fontos, az a kisugárzás. Itt rögtön el lehet dönteni nagy valószínűséggel, hogy férfias-e az illető.
16/L
"hat :D az ahelyzet, hogy ez lany fuggo. de sokaknak bejon az, hogy meg tudsz minket nevettetni, erdekes vagy, mindig tudsz ujat mondani, bokolni se art neha ;), de ez a te vagy szivem kuglofjanak egyetlen mazsolaja filingu szovegeket hagyd, mert nagyon nyalas :D persze van az a helyzet, amikor vicces. szoval: legyel poenkodos, de ha nem megy ne eroltesd, mert az nagyon rossz. es ne kezeld a lanyokat ugy, mintha a haverjaid lennenek, mert az nagyon rossz erzes a mi reszunkrol..."
mennyi elvárásotok van. o.O
bókoljon a fac,ha vices pali kel,cumizdle dzsim kerrit,
ha szófosógép kel,meny feleségül csernushoz.Tőlem ezt nemkapodmeg az biztos,nehogymár kinyaljam a pi..ád.
"Az első jókat írt.
Nekem fontos, hogy laza és humoros legyen a srác, ne feszengjen azért, mert lánnyal beszélget. Legyen határozott, udvarias és figyelmes, valamint úgy is nézzen ki, mint egy férfi. Szóval nálam pl. előnyös, ha egy fiú nem szőrteleníti a lábát, karját, hasát, mellkasát; ha kicsit izmos, sportos alkatú és sugárzik belőle a férfiasság, szóval, érzem, hogyha netalántán baj lenne, ő megtudna védeni. Persze nem úgy, hogy a másik fél 8 napon túl gyógyuló sérülést kap. :)
Ami nekem nagyon fontos, az a kisugárzás. Itt rögtön el lehet dönteni nagy valószínűséggel, hogy férfias-e az illető.
16/L"
nekem nemszőrös a melkassom,se a talpam,se a tenyerem,akor én nemvagyok igazi férfi?kiütöm faterod,utána válaszolj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!