Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a szexpartne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a szexpartnerem kezdi túl komolyan venni a dolgot?

Figyelt kérdés

A legelején, mielőtt bármi történt volna, mondtam neki, hogy részemről ez csak szex, és más nem is lesz. Ez megfelel e neki? Azt mondta igen, ő sem akar komolyabbat.

Viszont azóta kezd túl komoly lenni, folyton a "közös jövőnkről" beszél, hogy miket csinálhatunk majd együtt, hogy fognak majd hozzánk viszonyulni a barátai, családja, szívecskéket küld fbon, stb...

Én meg így ezt nem akarom, azt hittem elég egyértelmű vagyok, ráadásul csak átjön hozzám, szexelünk és másnap reggel legkésőbb már küldöm is el, nem csinálunk semmi egyebet. Elég jó vele, sajnálnám feláldozni ezt a dolgot, de nem akarom azért megbántani. Félek ha emlékeztetem rá, hogy ugye tudja, hogy köztünk nem lesz ennél több, akkor kihátrál. Mit tegyek? Mondjam meg neki, hogy ő ezt túl komolyan veszi és ez így nem jó?

2017. aug. 1. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Előbb vagy utóbb úgyis eljön ez a pillanat, hogy ezt meg kell vele beszélned. Két opció van, vagy nem beszélsz még most vele, téves hitben hagyod, csak hogy legyen még szex és később sokkal jobban fog neki fájni a dolog, vagy most közlöd vele kockáztatva, hogy lelép, de legalább kevésbé okozol neki fájdalmat. Nyilván azzal korrekt voltál, hogy közölted vele, hogy ez a részedről ennyi és nem több, de a helyzet további kimenetele is csak rajtad áll.
2017. aug. 1. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Azonnalj beszelj vele!Főleg hogy ez már csak rosszab lesz....mert idő kerdes hogy mikor kezdi el rágni a füled hofy nektek meg kellene probalni egyutt stb stb.......
2017. aug. 1. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A kategóriából feltételezem, hogy felnőttek vagytok. Akkor miért kérdés ez?

Emlékeztesd rá, hogy mit mondtál. Ő a nő? Így csak jobban beleéli magát, ha nem állítod le.

Kihátrál. És? Ne legyél önző. Majd jön más, meg neki is, akivel tervezhet.

2017. aug. 1. 15:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Ő a férfi.

De igazatok van, nem is tudom, miért nem láttam be előbb. El fogom neki mondani még egyszer, hogy ez így nem szól többről, és ne bántódjon meg nagyon.

2017. aug. 1. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Ha csak az érdekel hogy szexelhess egy jót, akkor eléggé önző ember vagy.
2017. aug. 1. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Hol lehet ilyen csak szexre kereső lányt. Nőt találni?

Én imádnam

2017. aug. 3. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!