Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a szexpartnerem kezdi túl komolyan venni a dolgot?
A legelején, mielőtt bármi történt volna, mondtam neki, hogy részemről ez csak szex, és más nem is lesz. Ez megfelel e neki? Azt mondta igen, ő sem akar komolyabbat.
Viszont azóta kezd túl komoly lenni, folyton a "közös jövőnkről" beszél, hogy miket csinálhatunk majd együtt, hogy fognak majd hozzánk viszonyulni a barátai, családja, szívecskéket küld fbon, stb...
Én meg így ezt nem akarom, azt hittem elég egyértelmű vagyok, ráadásul csak átjön hozzám, szexelünk és másnap reggel legkésőbb már küldöm is el, nem csinálunk semmi egyebet. Elég jó vele, sajnálnám feláldozni ezt a dolgot, de nem akarom azért megbántani. Félek ha emlékeztetem rá, hogy ugye tudja, hogy köztünk nem lesz ennél több, akkor kihátrál. Mit tegyek? Mondjam meg neki, hogy ő ezt túl komolyan veszi és ez így nem jó?
A kategóriából feltételezem, hogy felnőttek vagytok. Akkor miért kérdés ez?
Emlékeztesd rá, hogy mit mondtál. Ő a nő? Így csak jobban beleéli magát, ha nem állítod le.
Kihátrál. És? Ne legyél önző. Majd jön más, meg neki is, akivel tervezhet.
Ő a férfi.
De igazatok van, nem is tudom, miért nem láttam be előbb. El fogom neki mondani még egyszer, hogy ez így nem szól többről, és ne bántódjon meg nagyon.
Hol lehet ilyen csak szexre kereső lányt. Nőt találni?
Én imádnam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!