Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak az idegesség beszél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az idegesség beszél belőle, vagy komolyan gondolja?

Figyelt kérdés

Ha veszekszünk a párommal(én vagyok a nő) olyanokat vág a fejemhez, hogy mindig elb.szom a kedvét, hogy idegesítem a hülyeségeimmel, hogy utálja a hétvégéket, amikor velem van, stb..

A veszekedések után bocsánatot kér és ezerszer elmondja, hogy nem úgy gondolja, de szinte minden veszekedésnél megkapom ezért már nem tudom eldönteni, hogy tényleg így van vagy csak felindulásból mondja (de akkor miért mondja minden veszekedésnél ezeket?) ?

2017. júl. 7. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában kezdte vagy alapban ilyen volt. Ha hirtelen kezdett el Veled ideges lenni és idegesíteni kezdted, akkor másik nő van a dologban. Akkor szoktak otthon belekötni mindenbe.
2017. júl. 7. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
idegből én is szoktam olyanokat mondani amit nem gondolok komolyan
2017. júl. 7. 20:32
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 Hát igazából eleinte még nem mondott ilyeneket..

#2 Én is szoktam, de azért nem tudom, hogy mi van, mert mindig ugyanazokat mondja és na..Érted..

2017. júl. 7. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
47%

Én is szoktam csúnyákat mondani.

Viszont, ha többször hasonlóakat mondd akkor abban tényleg van valami. Talán neked is át kéne gondolnod, hogy esetleg igaza-e van némelyikben.

2017. júl. 7. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha valami minden alkalommal visszatérő dolog, akkor abban valószínűleg van valami. Az hogy utána azt mondja, hogy nem gondolta komolyan két dolgot jelnethet, egy valamiért azt hazudja, vagy pedig magának is bemeséli, hogy csak az idegesség miatt mondja.
2017. júl. 7. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, hogy komolyan gondolja-e, de én nem tűrném, hogy így beszéljen velem a párom.
2017. júl. 7. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:

"olyanokat vág a fejemhez, hogy mindig elb.szom a kedvét, hogy idegesítem a hülyeségeimmel, hogy utálja a hétvégéket, amikor velem van, stb.."

Nem árasztasz te egy kicsit túl sok "negatív hullámot" felé?

2017. júl. 8. 21:20
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 Hát nem tudom..Pl amit leírtam, hogy olyan embernek segített akit állítólag gyűlöl meg ilyenek..Ilyenkor azért meg szoktam kérdezni, hogy hogy is van és lehet ezért gondol hisztisnek, vagy nem vágom..:(
2017. júl. 9. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!