Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami fertőzés vagy terhesség?
Nov. 19.-én voltam együtt a barátommal a menstruációm 3. napján nem védekeztünk, nov. 25.-én kezdődött a hasfájásom ami 1 hétig tartott volt hogy nagyon fájt, volt hogy gyengébben, görcsöltem is olyan volt mintha meg akarna jönni, petefészkem és a hasam is szúrkált, azóta a hasfájás megmaradt de sokkal ritkábban fáj. Rá 1 hétre se a melleim kezdtek fájni, égni, megduzzadtak kb 1 hétig rettenetesen fájt már csak akkor ha megnyomom, se hőemelkedés, se láz se hányinger, sajnos elég sokszor csináljuk menstruáció alatt védekezés nélkül így fertőzésre is gondoltam, vagy csak beképzelésre mert hajlamos vagyok az ilyen dolgokra. már 6 tesztet csináltam mind reggeli vizeletből, ma késik 4. napja és negatív volt, már ki kellene mutatnia a terhességet nem ?
4-5 napja közbe görcsölgetek, az idegesség miatt 6-10 napokat is szokott késni a menstruációm, viszont a hasfájásom ma is egész nap meg volt néha olyan mintha elrontottam volna a gyomrom, de ez lehetetlen lenne mikor már 3 hete így fáj .. gondoltam már gyomoridegre is sajnos mivel vizsgák előtt állok.
Valakinek tapasztalat ?
Nagyon köszönöm
21/L
Menj el nőgyógyászhoz inkább.
És a tippem az lenne, hogy védekezzetek ha nem akarok babát!!!! (bár gondolom 21 évesen csak nem szeretnél még)
1, a terhességi teszt 14 nap után mutat megbízható eredményt, szóval ezen a héten kellene csinálnod.
Nekem azelőtt szoktak ilyen tüneteim lenni, mielőtt megjön. Van hogy másfél héttel előtte.
Egyébként normálisak vagytok védekezés nélkül menzesz alatt együtt lenni? Ő is elkaphat valamit, te is fogékonyabb vagy a fertőzésekre, nem mellesleg ilyenkor is teherbe eshetsz. Ilyen nehéz megvárni azt az egy hetet és védekezni? De most komolyan?
Nem hinném, hogy fertőzés lenne, mert akkor viszketnél, fura szagú, állagú színű folyásod lenne stb. Irány a nődoki, mielőbb. Még egy kis sanszod is lehet a terhességre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!