Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha vérzek, néha nem, és már a terhesség vagy valamilyen fertőzés is szóba jött. Mi lehet a baj? (többi lent)
nem voltak étkezési zavaraid korábban ?
nem viccelek.
Leírásod ítélve első ránézésre azt mondanám, hogy korábban anorexiás vagy bulémiás voltál, és most jön ki a végterméke ennek.....
Felfázás biztosan nem, mert annak más tünetei vannak és nem is említetted!
Úgy, hogy volt egy ismerősöm aki hülye lett és el kezdett nem enni. De olyan szinten nem, hogy már anorexiás is lett, meg kórházba is került, meg az orvosokat is átvagta annak reményében, hogy minnél vékony maradjon. Meg is lett az eredménye. Nem is tesizhetett jó ideig a tesi órán , menstruációja is megszűnt, nem sok hiányzott hogy a szervezete végleg felmondja a szolgálatot.Állítólag azóta felgyógyult. Állítólag. Tuti, hogy a későbbiekben vagy nem vagy nagyon nehezen lehet gyereke. Bánni fogja ezt ő még, de nagyon.
Először amikor elolvastam a leveledet, azt hittem hasonló problémáról van szó ( mivel az utó következmények nagyon hasonlóak lehettek) azért is írtam le ezt Neked.
Neked pedig kitartást és jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!