Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhesség vagy gombás fertőzés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paragép kérdése:

Terhesség vagy gombás fertőzés?

Figyelt kérdés
Egy hónapos szünet után május 1-jén kezdtem el újra szedni a Jangee fogamzásgátlót. Aznap menstruáltam, viszont együtt voltunk a barátommal, de megszakítottuk az aktust. Tegnap váratlanul megjött a menstruációm, olyan mint mindig, de még csak 15 nap telt el a legutóbbi óta. Csináltam terhességi tesztet (4-et), mindegyik negatív lett. Mit gondoltok, mi a baj? Ráadásul a héten többször is jártam toi-toi-ban, illetve munkahelyi wc-n, és pár napja viszket is "ott lent". Gombás fertőzésre tippelek (még sosem volt nekem), de nagyon-nagyon félek, hogy nehogy terhes legyek! Kérlek, hogy megbízható válaszokat írjatok!
2012. máj. 13. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Megbízható válaszért fordulj egy

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

NŐGYÓGYÁSZHOZ!!!!!!!!

2012. máj. 13. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocs, nem vagyunk orvosok.
2012. máj. 13. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Szóval menstruáció alatti szexnél nagyobb az esély a fertőzésre, valószínű fertőzésed van, menj el nőgyógyászhoz!
2012. máj. 13. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elkaptál valami fertőzést,a viszketés az annak a jele általában.

1-én szexeltél a pároddal,szóval kb még 15-én is el kellene végezned egy tesztet,mert akkor mutatnak biztos negatív vagy biztos pozitív eredményt.

A vérzés pedig valszeg pecsételő vérzés,mert 1hónap szünetet tartottál,és kicsit megborult a szervezeted.A terhesség nincs kizárva és a fertőzés/gomba sem!

Remélem tudod mi a teendő a válasz alapján.

2012. máj. 13. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!