Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom epp az elobb ment bulizni! Nagyon nyugtalan vagyok (? )
Meg soha nem ment nelkulem bulizni mert tudja hogy nem 100% ig bizom meg benne amit meg ert de probal bionyitani! 2 eve vagyunk egyutt es eddig en vagyok az elso komoly kapcsolata! Nem mondom hogy egyaltalan nem bizom meg benne, de sajnos ismertem mielott ossze jottunk es ketnaponta valtotta a baratnoit es ossze vissza kavart mindenkivel! Ez is kavarasnak indult! Azota valoban komolyan meg valltozott, de ha bulirol volt szo akkor mondtam hogy nem szeretnem ha menne mert ha iszok egyet nem tud viselkedni, meg ertett nem ment! Ma este a tesojaval es az egyik kozos baratunkal el ment bulizni! Ugy hogy elotte azt mondta el menne de tudja hogy en nem szeretnem!
Tudom hogy szeret es holnap megyunk nyaralni is, es mivel eddig eleget bizonyitott a 2 ev alatt azt mondtam hogy menjen nyugodtan csak viaelkedjen es ne rugjon be! Megierte hogy viselkedni fog es nem iszik sokat! De meg is annyira rosszul erzem magam hogy el ment..:/ probalok nem ra gondolni vagy arra hogy nem csalna meg, mar nem olyan mint regen, de meg is csak most ment eloszor nelkulem bulizni es tudom hogy en mondtam neki, es ugy tettem mint ha nem zavarna mondtam is hogy erezze jol magat, de meg is olyan furi es rossz erzes el tudnam sirni magam az idegessegtol! Mit tegyek hogy meg nyugodjak? Aludni sem tudok!
Nem elunk egyutt
18L
A baratom 21
Olyan sraccal alltam le, aki valoban kavarr elottem mindenkivel! Mi is csak kavartunk az elejen! Es belem szeretett, bele szerettem! Nem tudom mi koze van az inteligenciahoz! :)
De ma sajnos a normalis emberek nagyresze ugy latszik mar alszik, es egy olyan sem nyom ra a kerdesemre ami VALASZT kapnek, nem oltasokat es hasonlo olyan velemenyeket amikre egyaltalan nem vagyok kivancsi! :)
nézd fogd fel próbának
ő neki is értékelnie kellene,hogy megbízol benne
így többet érsz el,mintha állandóan ellenőriznéd
ne idegeskedj
Igazad van! Koszonom!
Meg azt is hogy vegre egy normalis embert is ide fujt a szel! :D
Nem szeretek általánosítani, de egy ilyen férfinek tudod mi kell, hogy megint "kavarjon"? Egy kis alkohol és egy szép nő.
Szomorú, de így van! Még ha őszintén is ígérte meg neked, hogy nem lesz semmi. Sajnálom, de ez igaz.
A félelmed szerintem nem alaptalan.
Figyelj, 20 evvel vagyok nalad idosebb, es azt mondom : aki meg akar csalni, az meg is fog.
Ezzel csak magadat jaratod le, hogy ellenorizgeted, meg felteteleket akarsz neki szabni.
Az, hogy mi volt az elotted levo eleteben, az nem predesztinalja arra, hogy olyan lesz vegig. 21 evesen meg rengeteget valtoznak az emberek, es fognak is meg.
En inkabb lennek egyutt olyannal aki mar kielte magat, es pontosan tudja, milyen pluszt tud neki nyujtani egy tartos kapcsolat azzal szemben, mintha csak uritopatronnak hasznalja a lanyokat, mint azzal, aki kamaszkora ota tartos kapcsolatban volt, aztan egyszer csak 29-30 eves kora korul tor ra a kapuzarasi panik, hogy "jajj de en meg nem eltem".
Szerintem inkabb a kontrollalgatas helyett viselkedj vele ugy, hogy tudja, erezze, hogy te tobbet nyujtasz neki mint barmilyen masik kis ribi akit esetleg felszedne a buliban. Ne az legyen benne, hogy a parkapcsolat = rovid poraz.
Mi negyedik eve vagyunk hazasok a ferjemmel, hat eve egyutt. Sokszor bulizunk egyutt de kulon is. Megcsalas nem volt, de nem is tartok tole, megbizom benne. Pedig zenesz hobbibol, es a studioban ahova jarnak, rengeteg groupie kiscsaj van. Es isznak is (persze o tudja a merteket, eddig egyszer lattam reszegen...). Plusz o is nagykanallal ette az eletet mielott osszejottunk... De azt is tudom, hogy a kislanyt imadja, es engem is szeret, sot os szokta mondani, hogy mennyivel jobban szereti, ha egyutt tudunk menni valahova (csak ugye a pici miatt ezt nehez megoldani...)De olyan is van, hogy en megyek el az en tarsasagommal bulizni, o vigyaz a gyerekre, es ebbol sem volt meg sohasem problema.
Szerintem dolgozz magadon, hidd el, hogy valamiert veled van es nem massal. Azt, hogy mi tortenik amig nincs veled, ugysem fogod tudni kontrollalni.
Lehet valasztani: parazol rajta, tonkreteszed magad es a kapcsolatod is, vagy ugy allsz hozza, hogy hadd szorakozzon, megbizol benne amig nem jatssza el a bizalmad. Ha egyszer eljatssza, akkor lehet elgondolkodni a B terven, de ez nem torvenyszeru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!