Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom epp az elobb ment bulizni! Nagyon nyugtalan vagyok (? )
Meg soha nem ment nelkulem bulizni mert tudja hogy nem 100% ig bizom meg benne amit meg ert de probal bionyitani! 2 eve vagyunk egyutt es eddig en vagyok az elso komoly kapcsolata! Nem mondom hogy egyaltalan nem bizom meg benne, de sajnos ismertem mielott ossze jottunk es ketnaponta valtotta a baratnoit es ossze vissza kavart mindenkivel! Ez is kavarasnak indult! Azota valoban komolyan meg valltozott, de ha bulirol volt szo akkor mondtam hogy nem szeretnem ha menne mert ha iszok egyet nem tud viselkedni, meg ertett nem ment! Ma este a tesojaval es az egyik kozos baratunkal el ment bulizni! Ugy hogy elotte azt mondta el menne de tudja hogy en nem szeretnem!
Tudom hogy szeret es holnap megyunk nyaralni is, es mivel eddig eleget bizonyitott a 2 ev alatt azt mondtam hogy menjen nyugodtan csak viaelkedjen es ne rugjon be! Megierte hogy viselkedni fog es nem iszik sokat! De meg is annyira rosszul erzem magam hogy el ment..:/ probalok nem ra gondolni vagy arra hogy nem csalna meg, mar nem olyan mint regen, de meg is csak most ment eloszor nelkulem bulizni es tudom hogy en mondtam neki, es ugy tettem mint ha nem zavarna mondtam is hogy erezze jol magat, de meg is olyan furi es rossz erzes el tudnam sirni magam az idegessegtol! Mit tegyek hogy meg nyugodjak? Aludni sem tudok!
Nem elunk egyutt
18L
A baratom 21
régen én is tartottam egyszerre több vasat a tűzben. több sráccal randiztam párhuzamosan és mellettük este elmentem bulizni és ha úgy volt összejöttem valaki mással.
aztán találkoztam a párommal és tudtam,hogy ez már más. nem is találkoztam utána senki mással. több éve együtt vagyunk,sosem jutott eszembe megcsalni, mert ő más. én is megváltoztam .
szóval ne abból indulj ki,hogy régen milyen volt.. én is voltam azóta egyedül bulizni és eszembe nem jutott félrelépni, mivel van párom és őt szeretem. sosem dobnám el egy alkalmi kapcsolatért. sokkal többet ér ő nekem.
valószínű a párod is így van vele. ha 2 éve bizonyított neked,akkor ne aggódj. és csak mondom,hogyha mégis megcsalna,akkor meg örülj,hogy kiderült most, nem húzzátok egymás idejét tovább. de ha tényleg szeret és komolyan terveztek,akkor nem fog megcsalni.
ne láncold magadhoz,hagyd hadd menjen bulizni ha akar. nyilván nem mondom,hogy ez jó,hogyha rendszeres. de semmi baj nincs,hogyha külön is szórakoztok.
Valami ápdét?
Megjött már az embered? Taccsrészegen? Más sunaszaftját érezted a farkán?
#11: Itt mindenki normális ember, csak te nem fogadod a kritikát :)
Te sem vagy normális,ha egy ilyen emberrel jöttél össze, akkor ne várj már normális választ :D
Ne haragudj, de te nem vagy normális, hogy olyan emberrel tervezed a jövőt, aki mellett félned kell, hogy bármelyik pillanatban megcsalhat.... Boldog párkapcsolatnak hangzik, sok sikert.
Amúgy hazaért? Részeg volt? Mesélj valamit.
Ti nem vagytok normálisak!! Miért a kérdező bántjátok? Istenem... Ne hallgass rájuk, kérdező.
Ha még akár csalni, sajnos még is fog és sokan még is teszik.
Koszonom szepen a normalis valaszokat, a tobbiekere pedig nem reagalnek! :)
Reggel mikor haza ert az volt az elso hogy nekem irt!
Ivott par sort, jol erezte magat, sot meg azt is el mondta hogy tancolt 1-2 lannyal (akiket persze mind ketten ismerunk, nem idegenekkel) es ugy kezdte mar az elejen hogy "ittam par sort, de viselkedtem! :D
Mivel soha nem hazudunk egymasnak es tudom hogy most sem hazudott, ezert ahogy az elejen irtak "egy probanak fogtam fel amin at ment"!
Azz mondta mar csak en hianyoztam onnan, es a tobbiek is kerdeztek hogy miert nem mentem! :)
Talan kellett is ez ahoz hogy most mar ketelyek nelkul bizhassak benne, es nyugodt szivvel el engedjem legkozelebb is, aggodas es idegeskedes nelkul!
Bar azt mondta ez igy most boven eleg volt egy evre, mar "ki nott a bulizasbol" es nem is hianyzik neki!
De mondtam hogy legkozelebb ezert amiert most igy viselkedett egy szoval nem mondom hogy nem szeretnem ha el menne! :)
Es mielott felre ertenetek, engem nem az zavart hogy el ment es iszogattak, mert a haverjaival mikor el mennek es be ulnek valahova meg inni 3-4 pohar akar mit az nem zavar mert kapcsolodjon ki persze!
Engem az zavart hogy tudtam hogy egy olyan helyre megy ahol tele van reszeg am de szep lanyokkal akiket meg nez (ha en nem vagyok ott nezze csak addig oke mig nem nyul hozza hisz meg is csak ferfibol van, es attol hogy ra nez meg nem csal meg) es mindenki tudja hogy most mar sajnos a lanyok tobbsege igen is nyomul es ra tapadnak az emberre, a gaz, ri*ancos viselkedesukrul nem is beszelve!
De vissza terve az elejere, minden okes volt, es csak megerositette bennem hogy igazan szeret es egy kis alkohol hatasa alatt is tudja hogy van egy baratnoje akit szeret! :)
Koszonom az ertelmes valaszololnak meg egyszer! Ment a zold kez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!