Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek azért, hogy komolyan vegyenek a pasik?
Ez hülyeség. Ne olyan típusú pasikkal ismerkedj, akikkel eddig és ne tűnj komolyan vehetetlennek, ennyi.
Ha mindig ráugrasz az ügyeletes rosszfiúra, nem fognak megváltozni érted.
az utolsó szerintem nem az életből vette a példáit.
szerintem legyél egyszerűen kevésbé készséges, jobban elfoglalt, de kedves.
Nem véletlenül kellesz csak d#sra.
19/L
Hát a HVCS-knek persze hogy dugásra kellesz, hiszen sok csaj lebzsel körülöttük, és ezt ki is használják.
Egyébként én lettem szerelmes egy lányba akivel szexkapcsolatként kezdődött, de olyan ütős igazi kémia volt köztünk (nem a lerázós kamu bullshit kémia), hogy húú. Soha nem fogom elfelejteni.
- ne öltözködj se közönségesen, se plázabarbie-san, se túl kislányosan/tinisen
- legyél picit elérhetetlen (ne legyél ragacs, ne reagálj 1 mp-n belül egy sms-re, ne dicsérd nyálaskodva első pár randin)
- keresgélj más típusú srácok között, mert simán lehet, hogy azért kapsz ilyen srácokat, mert tipikusan rosszfiús, csibészes, titokzatoskodó stb. fiúknál próbálkozol
- ne diszkóban ismerkedj meg Tinderen, ha esetleg ez lett volna a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!