Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen típusú képet rakjak FB-ra, hogy komolyan vegyenek a lányok, ha bejelölöm őket?
Az érdekelne, hogy a 17-18-as lányok mit néznek meg a srác facebookján? Mi a divat ilyen téren? Pózoljak kigyúrtan Ájfónnal és Kínai aranyórával? Partifotókat gáznak tartom.
Személyesen is próbálkoztam sokszor, de volt már olyan, hogy bejelöltem, visszajelölt és nem ír vissza.
20 vagyok, BP
Pózoljak kigyúrtan Ájfónnal és Kínai aranyórával? Uristen csak azt ne. Akkor inkabb partyfoto, de azok szerintem is nagyon gaz.
Marad egy sima egyszemelyes kep, lehet egesz alakos, pl. allsz valami domb oldalon, hatterben a varos latkepe, vagy ha van kutyad (vagy kutyas ismerosod) akkor egy aranyos/mosolygos foto, ahogy baratkozol a kutyussal, az nagyon meg tudja hatni a lanyokat, meg az olyanokat is, akik nem szeretik a kutyakat, ugyanis majd azt latjak, hogy allatbarat vagy es allatbarat ugye rossz ember nem lehet ;)
Itt van nehany h mire gondolok. Azt most ne nezd, hogy a csavo oreg vagy fiatal, csak a pozt figyeld, hogy latszodjon is beloled valami, meg a kutyabol is. Ha felmeztelenul csinalod, akkor ne legyen egesz alakos, maradj titokzatos a testeddel, de egy kis vall egy kis binyo kivillanhat. De ne legyen nagyon idiota se, peldaul fekszel a fuben a kutya meg csorgatja rad a nyalad jatek kozben...az mar tul sok.
SOk sikert ;)
"Pózoljak kigyúrtan Ájfónnal és Kínai aranyórával?"
Igen, ez sikert hozhat, de az is elég, ha baromi jól nézel ki a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!