Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kell csinálni a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell csinálni a lányok előtt, hogy komolyan vegyenek, mint egy férfit?

Figyelt kérdés

Teljesen egyértelműen közlöm velük hogy mits hogy szeretnék. Mit érzek mennyire. Bókolok nekik ahogy lehet, ők meg mosolyognak. De szerintem mindannyian azt hiszik hogy csak játszok, vagy játékként fogom fel az egészet, mivel még sosem dugtam meg senkit, pedig magas, kedves, aranyos, őszinte, szerény, érzékeny lelkű, komolyan vidám, mosolygós emberke vagyok.

Igazából én még eléggé gyereknek érzem magam, és lehet hogy még nem jött el az én időm.

25

2012. szept. 3. 01:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vedd komolyan magad, és ez kihat a viselkedésedre.
2012. szept. 3. 01:33
 2/10 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
Már megbocsáss de erre csak annyit tudok mondani, h viselkedj férfiként. kevesebb nyáladzás, több komolyság, nem közöljük velük mit szeretnénk, legyél rejtélyesebb, a nők nem akarnak benned nyitott könyvként olvasni, nem érdekli mit ebédeltél és az sem, h mi a kedvenc könyved, az viszont sokkal inkább, ha egy kicsit rejtélyesebb vagy és meg kell fejtenie, érzelmesség oké, nyáladzást hagyjuk meg a kutyáknak.
2012. szept. 3. 01:39
 3/10 anonim ***** válasza:

azért a bókok hadát szerintem nem árt megtörni néha és betenni egy antibókot.

vagyis flörtöt csinálni az egyoldali felértékelésből.

2012. szept. 3. 01:40
 4/10 A kérdező kommentje:

Esetleg erről vannak könyvek, első? Tudsz valami jót? Szívesen olvasnák is.

Próbáltam már komoly lenni, komolyan viselkedni, és nem nevetni, de akkor úgy nézek ki, mint aki karót nyelt, vagy fél valamitől. Ennyire azért nem egyszerű komolyan venni magam, amikor egész életemben vidám, mindenen mosolygós emberke voltam. Különösebben nem okoz problémát, hogy nincs menyecském, jól megvagyok nélküle is, csak néha belegondolok hogy milyen lehet párkapcsolatban...Ugye szüleim azt mondták régen hogy nem szabad, ne csináld ami új, és ne nyúlj hozzá. Ez is lehetséges hogy kihatott a viselkedésemre a lányok iránt táplált vonzalmamra.

Ezért érdekelnének ilyesmiről könyvek, de nem tudom hogy keressem.

2012. szept. 3. 01:43
 5/10 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
2012. szept. 3. 01:49
 6/10 anonim ***** válasza:

"magas, kedves, aranyos, őszinte, szerény, érzékeny lelkű, komolyan vidám, mosolygós emberke vagyok."

Ez mind semmit sem ér ha emellett Qvazimodo-val vetekszik a "szépséged"

2012. szept. 3. 02:18
 7/10 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
Ohhh igen legfontosabb le is maradt, a lányok fiúkat keresnek, a nők pedig férfiakat.
2012. szept. 3. 02:24
 8/10 anonim válasza:
17%

Ha konkretan van kiszemelt no akkor csinalj ugy mint ha le se tojnad. Piszkalgasd, gunyold ki, rohogj rajta jokat aztan megprobalja majd "felvenni a versenyt". Ha igy van bizonyisd be hogy ferfi vagy elotte (de nen nyaladzani , imadlak , csokolozunk? , stb ).

Mondd neki hogy bulizni mesz es hogy jon vagy sem? Hozzateheted hogy vannak mar paran akik mennenek igy o csak novelne a letszamot. Hidd el elsore igent mond. Ki akar tunni a tobbi no kozul hogy o majd megmutatja. Ha buli utan meg valami reszeg beszolna vagy kirohogne a not egyszeruen verd allba rendesen.. mutasd meg elotte es a tobbiek elott hogy tokos gyerek vagy! A no kb az oledbe ugrik majd hogy ilyen pasassal volt szerencseje bulizni. Bar ahogy leirtad meg minden.. ez nalam bejon de nalad nem 100%. De mindenkepp meger egy probat. Onbizalmad is megjonne.

2012. szept. 3. 09:02
 9/10 anonim ***** válasza:

"pedig magas, kedves, aranyos, őszinte, szerény, érzékeny lelkű, komolyan vidám, mosolygós emberke vagyok"

kutyát nem érdekli...

jóképű srác vagy e vagy nem csak az számít...hülye

2012. szept. 3. 12:08
 10/10 anonim válasza:
A jokepuseg relativ...mindenki hulye, aki arra alapoz. Az onbizalom es a kisugarzas a fontos. Igaza van 1-nek, vedd komolyan onmagad, ami nem ugyanaz, mint komolynak lenni.
2014. aug. 3. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!