Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem csinálni orálisan, ma azt mondta nem baj és ne csináljak oylat amit nem szeretnék. Komolyan gondolta vagy csak nyugtatgatás? Lehet ez egy idő után szakító ok?
Az a helyzet, hogy nem szeretem orálisan elégíteni a páromat. Általában megteszem, mert nagyon szeretem őt, de sosem esik jól. Ma leállított és azt mondta nem szeretné, ha olyat csinálnék amit nem akarok.
Komolyan gondolta vajon?
Ha szeret, akkor komolyan gondolta! ;)
Ha nem szereted csinálni neki, akkor nem kell rendszeresen, de néha megteheted szerintem...
igen nem igen.
99%, hogy komolyan gondolta, nem csak nyugtatás.
és igen, ettől függetlenül lehet majd szakítóok. Főleg ha találkozik egy lánnyal, aki kedves, aranyos és még sz*pni is szeret.
Most teljesen komolyan gondolta, szeret téged. Csak sajnos az a rideg valóság, hogy ha az embernek valamire igénye van és azt hosszútávon sem kapja meg, az igen nagy frusztráció forrása lehet. Most még kicsi, lényegtelen lemondás, de ez a sok kicsi lemondás szépen lassan összeadódik és nagy űr lesz belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!