Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzért szakítanál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzért szakítanál a pároddal? Gondolj bele komolyan.

Figyelt kérdés

Ha mondjuk az apja, vagy az előző barátja nem bírna és felajánlana egy összeget... Csak elméleti kérdés, kíváncsi vagyok, ki hogy látja a dolgot :)

Egyrészről ott van a szerelem, bármit megtennél a párodért - másrészről alapvetően egy párkapcsolatban benne van, hogy bármi jön és szakítotok (gondolom ez majdnem mindenkivel előfordult), aztán mindketten találtok másik párt, aki iránt aztán ugyanúgy éreztek...

Szóval képzelj egy el egy összeget amit ott helyben a kezedbe nyom valaki, és egyik részről sincs átverés vagy trükközés :)

Kort és nemet is írjatok, illetve mióta vagytok együtt.

2017. júl. 29. 10:33
1 2 3
 1/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

Jelenleg nincs párom, de az biztos, hogy ha valaki ilyet ajánlana fel, akkor elküldeném a fenébe. Nincs annyi pénz, amiért otthagynék valakit, akit szeretek. A pénz egyszer elfogy, de az érzelmeidtől és a lelkiismeretedtől ezután sosem fogsz szabadulni.

37/F

2017. júl. 29. 10:47
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Sokkal érdekesebb és életszerűbb az a kérdés hogy Mennyi pénzért lennél együtt a pároddal? Volt egy haverom akit havi 50-ből eltartott egy nő, ő persze kezdetektől fogva nem szerette a csajt, átverte és megalázta. A csaj mondta neki hogy ne menjél dolgozni, inkább legyél velem.
2017. júl. 29. 10:51
 3/21 anonim ***** válasza:
14%
Ezt a témát már filmben is feldolgozták, és kiderült, hogy a legtöbb embernél (vagy lehet mindenkinél?) fel lehet ajánlani akkora összeget, ha van az illetőnek annyi zsetonja. Mindennek és mindenkinek megvan az ára, legfeljebb az összeg változik emberről emberre. Tudjátok: "Nincs az a pénz, hogy erre rávegyenek! No de ha mégis van az a pénz..." ;)
2017. júl. 29. 10:54
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 500 millió,és abból eltervezném már az életemet.
2017. júl. 29. 10:58
 5/21 anonim ***** válasza:
72%

15m. Egy ház ára.

24N-6éve

2017. júl. 29. 10:59
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted erre a kérdésre majd bárki őszintén válaszol?
2017. júl. 29. 10:59
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs annyi pénz. Ha túl kevés azért sem, ha túl sok az már nem teljesen előre felmérhető életvitel változást eredményezne, kockázattal jár így hirtelen sok pénz. Mindegy hogy mennyit ajánlanak, ez erkölcsi kérdés, ezt a döntést utána már nem lehet kitörölni.

Volt az a film ,, a doboz" egy gombot lehetett megnyomni, egy idegen ember meghalt, az illető meg gazdagodott. Én már az ajtóban elküldtem volna a fazont egy ilyen ajánlattal. 23/N

2017. júl. 29. 11:32
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen összeg. Köszönöm szépen, elégedett vagyok az életszínvonalammal, van ház, autó, rendes munkám és egy nagyszerű párom. Nem cserélném el ezt pénzért...

27/N, több mint egy éve együtt

2017. júl. 29. 11:40
 9/21 anonim ***** válasza:
18%

Nők egy anonim fórumon:

- Ó, a világ minden kincséért sem hagynám ott az én mackómat. A mi kapcsolatunk csillagként ragyog örökké a szerelem égboltján!!

Nők a valóságban:

- Kapsz 10 milliót ha hátbaszúrod a barátod.

- Lapockába menjen, esetleg vesén, vagy forgassam meg a gerincvelőjében hogy lerokkanjon a köcsög?

2017. júl. 29. 12:13
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Értem a kérdést.

Egyrészről biztos van az az összeg, amin őszintén elgondolkodnék, van az a pénz, amiből minden anyagi jellegű álmom teljesülne és még maradna is, hogy életem végéig megélnék belőle.

Másfelől meg mindig ott lenne a lelkiismeretem.

Valószínűleg kicsit prostiként érezném magamat, ill. nagy kérdés, hogy mennyire tudnám élvezni az anyagi javakat, ha épp nincs kivel megosztanom.

Nem tudom hogyan dolgoznám fel azt, hogy lehet hogy az életem párját, a lelki társamat cseréltem anyagi javakra.

Én is úgy gondolom, hogy egy párkapcsolatban benne lehet bármi, igen, a szakítás is (sajnos volt már részem jó néhányban).

Biztos nagyon dühítő lenne, ha fölajánlanák azt a bizonyos összeget és nem fogadnám el, utána meg nem sokára vége lenne a kapcsolatnak.

De pont azért, mert nem lehet tudni mi lesz (akár nyerhetünk a lottón is vagy nagyon beindulhat a vállalkozásom), én azt mondom, hogy nincs az a pénz, amiért tényleg szakítanék a szerelmemmel, már ha tényleg őszintén szeretem.

Egyszerűen nem tudnék tükörbe nézni utána.

34/F

2017. júl. 29. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!