Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha egy pasi feltűnően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egy pasi feltűnően nézne titeket amikor dohanyoztok, mi jutna eszetekbe?

Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 21:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
45%
Te ELVÁROD mástól, hogy odébbmenjen. Te nem mennél odébb csak puffogsz. Nem tudod befolyásolni mások mit tesznek, csak amit te teszel. Ezzel van itt a gond.
2017. aug. 1. 19:50
 22/25 anonim ***** válasza:
58%
Az megvan, hogy nem én "várom el", hanem TILOS??
2017. aug. 2. 06:48
 23/25 anonim ***** válasza:

Mindig megijedek, ha sokáig bámulnak a férfiak, azon kezdek el kattogni, hogy vajon melyik pillanatban döntenek úgy, hogy visszaélnek az erőfölényükkel. Független attól, hogy cigizek-e éppen, vagy sem. Nem tehetek róla.

Ha nem ez, akkor az fordulna meg a fejemben, hogy biztos ő is egy azon nemdohányzók közül, akik mélységesen megvetik a dohányosokat.

2017. aug. 3. 19:30
 24/25 anonim ***** válasza:
Kérsz egy slukkot?
2017. aug. 3. 20:12
 25/25 anonim ***** válasza:
76%

az, hogy ő is kér.

egyébkébt szerintem is idegesítő, hogy pesten már nem mehetek végig úgy az utcán, hogy ne fújják a számba a füstöt. megelőzöm az egyiket, akkor megint egy cigiző megy előttem. lehetetlen elkerülni őket. értelemszerűen ha megyek egyetemre, megyek haza, akkor nem nagyon tudok másfelé menni, mert nem jutok oda.

meg azért a cigi más. én nagyon toleráns ember vagyok, nem érdekel engem kb semmi, hogy ki mit csinál. de ezzel konkrétan ártanak nekem, hogy rám fújják a füstöt, és be kell lélegeznem. szóval ha tudja az ember, hogy valami ártalmas dolgot művel, amiből más nem kér, akkor pl ne az egyetem bejárata előtt közvetlenül cigizzen, hogy lehetetlen legyen kimenni anélkül, hogy szagolod őket, meg ne a buszmegállóban, ahol kénytelen várni az ember.

2017. aug. 20. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!