Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem túl jó pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem túl jó pasi Shane Tusup, Hosszú Katinkához?

Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 19:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem is :D. Csodalatos sportolo Katinka, de kb. az agylababan tobb a noiesseg, mint benne.
2017. júl. 27. 19:55
 2/17 anonim ***** válasza:
96%

Elég felszínes dolog így megítélni egy párt, úgy hogy nem ismered. Nem mindenkinek a külső a legfontosabb.

Lehet baromi ronda pasikat is jó nőkkel látni, úgy hogy a pasi nem gazdag és évek óta együtt vannak, meg fordítva is. Mert nem tudhatod, hogy mennyire szeretik egymást meg főleg azt, hogy milyen körülmények között ismerkedtek meg, mert az is legalább annyira fontos.

Hosszú Katinka meg elég messze van szerintem a rondától. De mint mondtam minden relatív.

2017. júl. 27. 20:02
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ShT jó pasi-e, nem tudom megítélni. De hogy egy f..zkalap, az biztos. Amúgy nem rossz csaj HK, de akármilyen is, nekem az az érzésem, hogy a T-család számára csak egy arany tojást tojó tyúk, és ennek az egésznek kevésbé van köze ahhoz hogy Katinka hogy néz ki...
2017. júl. 27. 20:07
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

3-as:

ezekhez az információkhoz elég jól kell ismerned őket. Tehát közeli barátnak kell lenned legalább. Ha meg nem így van, akkor meg csak pletykák szerintem.

2017. júl. 27. 20:10
 5/17 anonim ***** válasza:

[link]

Nesztek irigyek! :D

2017. júl. 27. 20:11
 6/17 anonim ***** válasza:

4-es:

Ez nem infó, csak vélemény, mivelhogy azt kérdezték...

2017. júl. 27. 20:16
 7/17 anonim ***** válasza:
98%
Meglátásom szerint minden nőnek jár egy olyan pasas, mint HK-nak ShT. Aki szeretettel kihozza belőle a legtöbbet. És fordítva.
2017. júl. 27. 20:18
 8/17 anonim ***** válasza:
91%

Kövezzetek meg, de szerintem addig lesznek együtt, amíg Katinka sorra nyeri a versenyeket, ezzel együtt pedig a milliókat. Az meg köztudott, hogy Katinka pénzét az egyébként bankárcsaládból származó Shane kezeli.

Ne legyen igazam, de ebből a fickóból nem nézek ki semmi jót, ha esetleg egy válásra kerülne s sor....

2017. júl. 27. 20:28
 9/17 A kérdező kommentje:
Emberem! Mivan veletek? 😂 nem katinkát akartam lehúzni. Nem ismerem őt, hogy milyen ember, jelen esetbe nem ez volt a kérdés. Nyilván Katinkáról mint ember jó véleményel vagyok. Nem értem miért pontoztátok le az egyest. Ti, akik nem itélkezdtek külső alapján, simán lepontoztok valakit ha nem egyezika véleménye a tiétekkel. Okosak vagytok 👏👏
2017. júl. 27. 20:36
 10/17 anonim ***** válasza:
Kérdező: én nem pontoztalak le, csak leírtam a véleményem, tehát a minuszoló nem én voltam.
2017. júl. 27. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!