Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem túl jó pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem túl jó pasi Shane Tusup, Hosszú Katinkához?

Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 19:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Olyanok arcra mint az ikrek. Az ilyen párok örökre együtt maradnak. Arik a képeken.

Egyébként nekem a pasi nem jön be. Más a zsánerem.

2017. júl. 27. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem nagy szam a ferfi sem. Kamunatural Katinka meg a szteroidoktol ferfias.

[link]

2017. júl. 27. 20:57
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Jó pasi a Tusup, dugnám :D
2017. júl. 27. 21:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. És most nem úgy értem, hogy ki milyen jó bőr stb. Hanem... tételezzük fel, hogy egyik sem anyagi stb. okokból van a másikkal... mindkettő sportember, nyilván az tetszik nekik, aki sportos és akivel ugyanolyan az életmódjuk. Katinka lehet, hogy nem egy klasszikusan nőies, luxy p...a jellegű nő, de egy sportembernek valszeg egy sportos test jobban tetszik... ráadásul Katinkát ugye a legtöbbször edzés után vagy úszóaspi által durván hátrahúzott bőrrel látjuk... amikor "odateszi magát", akkor szerintem azért elég csinos.
2017. júl. 28. 09:25
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
És mi van akkor ha nem a bögyös faros tehenek jönnek be neki?!
2017. júl. 28. 09:27
 16/17 anonim ***** válasza:
87%

14. vagyok

Azt hozzátenném, hogy egy átlagember szemének nyilván Shane "jobb" a maga nemében, mert a sportemberek ált. a laikus szemének elférfiasodnak, mert izmosodnak, szélesebb lesz a válluk... egy férfi sportolónál ez pluszpont, egy női sportolónál meg jön a "fúhogynézezkiapám"... persze, vannak ilyen csinimini csajok is a sportolók között, de nem is ők szokták elérni a legjobb helyezéseket... ez egy élsportoló nő életével együtt jár.

2017. júl. 28. 09:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Szteroidok nelkul egy no sem fog elferfiasodni.
2017. júl. 28. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!