Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy pasi feltűnően nézne titeket amikor dohanyoztok, mi jutna eszetekbe?
Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 21:05
11/25 anonim válasza:
Ő a közterület-felügyelő, és mindjárt reppen az 5000-es csekk, tilosban dohányzásért 😀
12/25 anonim válasza:
Megkínálni. Utálom, ha kinézik a kezemből, számból a dolgokat.
14/25 anonim válasza:
Hogy undorodik a cigitől. Én legalábbis undorodok tőle, és azért szoktam feltűnően bámulni bagósokat, hogy hátha észreveszik magukat és odébb mennek vagy elnyomják.
16/25 anonim válasza:
Vagy tarhálni akar, vagy csak tetszik neki, amit lát.
17/25 anonim válasza:
#14 nincs ember aki egy bámuló nyomorék miatt elnyomná :) Csak mondom. senkit nem érdekel egy random ember rosszallása.
18/25 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy nem veszik észre magukat. Mit kéne akkor csinalni? Írásbeli kérvényt kellene benyújtani, vagy mi?
20/25 anonim válasza:
Na azért ácsi.... értelemszerűen nem állok bele bárhol olyan szájába, aki bagózik. Viszont jellemzően megállókban meg aluljárókban van, hogy beállnak mellém, ahol már eleve ki van írva, hogy TILOS. Nehogy már nekem kelljen elmennem az állomásról, mert valakinek derogál kisétálni a peron legvégére füstölögni.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!