Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen kapcsolatért érdemes tenni?
Barátság extrákkal kapcsolatban vagyunk, aminek a barátság része nem olyan erős.
A nő szeretné ha ebből kapcsolat is kialakulhatna, de a férfi megmondta hogy nem lesz belőle. Ő most olyan élethelyzetben van, amikor nem tudna odafigyelni egy kapcsolatra. Nem tudna 100%-ot tenni bele. Másrészről másabb típusú lányt szeretne; pörgősebbet. De kifogásnak nem ezt mondta, hanem az életkort.
Ez egy olyan barátság extrákkal kapcsolat,ahol a férfi szeret bújni, ölelkezni, simogatni, együtt aludni úgy, hogy valamelyik testrész biztosan összeérjen.
Szerintetek kialakulgat a férfi részétől szerelem??
"Barátság extrákkal kapcsolatban vagyunk, "
Idáig olvastam. Az ilyennek soha semmi értelmes sincs.
Most vagy legyen egy normális kapcsolat, vagy hagyjátok békén egymást.
Barátság extrákkal. :D Látom a film megtette a hatását. Ez így sokkal szebb kifejezés, mint nyíltan leírni, hogy szimpla szexkapcsolat.
Aki ilyen kapcsolatba belemegy, az meg is érdemli, hogy kínlódjon...
Nevetséges!
Teljesen egyertelmuen nem lesz a dologbol semmi.
Majd rajossz.
Privátra: hát, 3 év a javadra és ez az indok, én itt röhögném pofán. :D Azt hittem, hogy sokkal gázabb.
Másik dologra: a bújás tényleg nem jelent semmit, simán képes valaki szexelni érzelem nélkül. A hogyanra nem tudok választ, mert én nem ilyen vagyok, de sok embernek megy. Nekem is volt kapcsolatom, ahogy úgy aludt, hogy mindig hozzám kellett érjen, mégis megcsalt. :D Ennyit róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!