Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes küzdeni a kapcsolatért?
Távkapcsolatban élek a pasimmal már egy ideje. Eddig működőképes volt a történet, mivel elég intenzíven tartottuk a kapcsolatot. Ő azonban egy hónapja kb. nagyon furcsán viselkedik, mintha már nem lennék neki annyira fontos. Mindezt azért, mert vannak bizonyos elvárásai velem szemben, amiket én elég nehezen tudok elfogadni. Néha úgy érzem, oké, máskor pedig elbizonytalanodok, hogy ez nekem nem lesz így jó. Emiatt szakításig jutott a dolog. Én még harcolnék érte, de nem akarom a büszkeségemet sem elveszíteni, hiszen már több napja nem is reagál a kedves üzeneteimre. Csak azt hajtogatja, én úgysem változok meg. Hívogatni nem fogom, nem lenne értelme pofonokat begyűjteni. Van még visszaút, vagy hagyjam? :(
(Semmi megcsalás, harmadik fél, stb. nincs a dologban, más jellegű problémákról van szó.)
Miben akar megváltoztatni? Te úgy érzed, hogy jogos, és a jellemed fejlődését szolgálnák ezek, vagy szembe megy a személyiségeddel? Ha gondolod, erre nyugodtan válaszolhatsz privátban is.
Az a baj, hogy ennyi alapján nem érződik, hogy működhetne a kapcsolat. Ha meg akarnátok menteni, ehhez egy nagyon hosszú, komoly, személyes beszélgetés kéne. Hogy megéri-e, neked kéne tudnod. Magában az is sokat mond, hogy ezt a kérdést fel kellett tenned. Gondolkozz el, miért írtad ki? Megerősítést vársz, hogy a szakítás a legjobb döntés? Vagy csak tanácstalan vagy és zavarodott?
Hasonló helyzetben voltunk mi is, távkapcsolat, aztán elhanyagolt, mintha mar nem is lennek fontos neki. Végül szakítottunk, bár en azt kivanom, bár ne igy lett volna.
Szerintem meg próbálj meg küzdeni egy kicsit, de ha csak te fektetsz bele erőt es energiát, akkor halálra van ítélve a dolog :(
Az első hozzászólónak:
A személyiségemmel komolyan szembemenő változásról van szó, igen. Csak neki éljek, az ő igényeit elégítsem ki. Fogadjak el mindent, ahogy ő szeretné velem élni az életét. Munkát, barátokat, mindent szorítsak háttérbe miatta.
Nagyon zavarodott vagyok. Valahol vágyom arra, hogy "oltalmazzon", de menekülnék is előle.
Köszi az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!