Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek az első szextől lánnyal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek az első szextől lánnyal. Mire kell figyelni?

Figyelt kérdés

Most fogok először lefeküdni egy lánnyal. Jönni fog magától, de mégis félek, másképp kell bánni, mint egy sráccal.Mit tegyek?

18/L

2010. máj. 21. 23:37
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Miattam nem fogsz kipusztulni, bár nem ártana, primitív vagy. Nem szórakozásból, meg kíváncsiságból teszem, hanem mert a lányok érdekelnek. Ó, és engem nem tartanak szégyennek, neked viszont sok bajod lehetett már ebből.
2010. máj. 24. 11:04
 22/26 Apollo93 ***** válasza:
Figy ha a lányok érdekelnek akkor ok:D engem egyedül csak az zavar mikor 14-7 éves kis tiniribancok azért smárolgatnak mert nagylányok...:/ szegények, szánom is őket, mindet.
2010. máj. 24. 11:29
 23/26 Apollo93 ***** válasza:
bocs *17 ezt akartam...
2010. máj. 24. 11:32
 24/26 anonim ***** válasza:

így is túlnépesedés van a földön...szóval nem fogunk kipusztulni pár más beállítottságú ember miatt. és a b.zikat azért nem fogadjuk el mert az undorító. még a nők is megmondják hogy a női test sokkal szebb. és ha megnézzük egy leszbi nő úgy néz ki mint egy nő. egy meleg "férfi" meg kezd a nőkre hajazni kinézetbe. szégyen...

jah és nem muszáj válaszolni olyan kérdésre ami számodra taszító témát taglal. csinálja ha jólesik neki. és a biológiát nem lehet átnevelni, elnevelni.

2010. máj. 24. 11:36
 25/26 anonim válasza:

Szóóval teee... lány vagy? :S

Akkor biszex-vagy?

Uristen!!!!:S:S:S:S

2010. máj. 24. 12:48
 26/26 A kérdező kommentje:
Úristen, jézusom, a Hamlet végkifejlete ehhez képest semmi. de gyerekes vagy:))
2010. máj. 24. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!