Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi? Elhívtam egy csajt talira, még nem biztos hogy eljön, de több mint valószínű. Ez lesz nekem az első " randim " Mik azok a dolgok amikre oda kell figyelni? Gondolok itt olyanokra hogy pl kínos csend elkerülése meg ilyenek?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 23:05
1/6 anonim válasza:
Arra figyelj oda, hogy magadat add. A csend (általában) nem kínos, nem kell bármi áron műjópofizni, csak hogy nehogy csend legyen. Viselkedj vele természetesen, lazán, de tisztelettudóan. És nyugi. Próbáld úgy felfogni, hogy egy barátoddal találkozol.
2/6 A kérdező kommentje:
Én 18/F ( és még nem volt barátnőm ...)
2010. szept. 14. 23:14
3/6 anonim válasza:
a kínos csend nembaj, add önmagad, állítsd be magad egy überfaszacsávónak a csaj előtt.
4/6 anonim válasza:
mindigmás a nevem válasza:
a kínos csend csak addig kínos, amíg nem töltitek ki szexel. nekem volt 1x egy észt csajom, nemigazán tudtunk beszélgetni, a nyelvi korlátok, ugyebár, de az ágyban marhajól kijöttünk.
5/6 anonim válasza:
örülök hogy mindigmás a neved, de ha ilyen egy paraszt álat vagy, ESETLEG nem kéne egy szerencsétlen pasinak itt tenni a töködet, b*azdmeg. Lehet hogy ő többet is akar egy csajtól mint jól meghúzni. Legalábbis remélem...
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak igaza van... Nekem nem a sex az első.....
2010. szept. 15. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!