Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek az első szextől lánnyal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek az első szextől lánnyal. Mire kell figyelni?

Figyelt kérdés

Most fogok először lefeküdni egy lánnyal. Jönni fog magától, de mégis félek, másképp kell bánni, mint egy sráccal.Mit tegyek?

18/L

2010. máj. 21. 23:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Mi az hogy bánj úgy vele mint egy sráccal? Két nő kb. egészen mást csinál az ágyban. Az ollózás hülye ötlet mert a, gyakorlat kell hozzá és összeszokottság b, nem lehet igazán védekezni.

itt is elkaphatsz életreszóló betegségeket, úgyhogy nem árt némi elővigyázatosság. Ha egy koton tetejét levágod majd az oldalát felhasítod akkor egy kis gumi lapot kapsz amit orálnál lehet használni.

Ha a partner tapasztaltabb akkor majd ő vezet meg tanítgat. Ha ő is tapasztalatlan akkor jobb híjján próbálkozzatok. Remélhetőleg ismered már annyira a saját tested, hogy tudd "hol jó a nőknek". Legyél vele gyengéd és ne siess. Ha nagyon stresszelsz igyatok egy pohár vörösbort előtte, az segít ellazulni.

Tessék esti mese: [link]

És borotválkozz ott lenn, meg persze legyél tiszta.

20/L

2010. máj. 22. 03:03
 12/26 anonim ***** válasza:
Na, itt aztán lesz bosz.
2010. máj. 22. 09:47
 13/26 anonim ***** válasza:

Ha ilyen kérdést fiú írna,akkor is ennyi megértő, jó tanács lenne. Ez miért van? Miért elfogadottak a leszbikus,a fiú bu.ik meg nem? Hol itt az igazság.

Ja én nem vagyok meleg, csak szolidáris.

Meghalt Mátyás király?

2010. máj. 22. 09:51
 14/26 anonim ***** válasza:
Azért megértőbbek mert azt hiszik hogy minden leszbikus nő szőke plázacica aki mellé be lehet szállni harmadiknak. A kockásinges tüsihajú csajokkal annyira nem lennének jófejek.
2010. máj. 22. 11:11
 15/26 anonim válasza:
Csináld sráccal, hidd el élvezni fogod ;).
2010. máj. 24. 03:44
 16/26 anonim ***** válasza:
Valaki kényszerít hogy egy LÁNNYAL feküdj le??Lezbikus vagy??
2010. máj. 24. 06:10
 17/26 anonim ***** válasza:
8%
szégyen vagy..
2010. máj. 24. 08:10
 18/26 Apollo93 ***** válasza:

Miért kell ezt?Ha kíváncsi vagy, akkor oké vagy ha biszex vagy az is deha csak úgy akkor szerintem az helyből gáz:D

Előttem írták h ez fordítva másképp lenne...Hát ez igaz sajnos de nésem vagyok meleg csak ilyen a mai világ....szal szar.:)

2010. máj. 24. 08:22
 19/26 anonim ***** válasza:

szerintem ugyanúgy csináld mint egy pasival..

Gyengéden,romantikusan

2010. máj. 24. 09:27
 20/26 anonim válasza:
Hogy mik vannak! B.szki, teged elegge elneveltek, ha mar lannyal akarsz. Mi lett a vilagbol? Mindjart kipusztulunk az ilyenek miatt, mint TE! Nem rosszindulatbol, de nem akarnal eszhez terni???
2010. máj. 24. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!