Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élő nők, ti ilyen esetben értékelnétek az őszinteséget és a gesztust?
Kedves 10-es válaszoló, köszönöm, igazad van, csak már én sem tudom, mi a jó, hallgatni, és úgy tenni, mintha nem lenne semmi, vagy elmondani, és kockáztatni a jó viszonyt. Az igazi gond ott kezdődik, hogy talán tévedek, de úgy érzem, hogy ő sem kizárólag csak barátként foglalkozik velem, csak ilyenkor szokott úgy alakulni a helyzet, hogy a jelnek vélt dolgok miatt elmondom valakinek, hogy többet szeretnék, aztán meg az illető hárít, hogy de hát az nem is úgy volt, meg ő nem érez irántam semmit, és már nem tudom, hogy kinek és minek higgyek.
Ha szabad, akkor lenne egy kérésem. Kíváncsi lennék, te nőként mit vélsz felfedezni az illető viselkedése mögött, és ha hajlandó lennél meghallgatni, akkor légyszi írj nekem, és privátban elmesélem, mert nem szeretnék nyilvánosan kiteregetni semmit. Ja és remélem, nem ismerjük egymást, szóval ha írsz, akkor légyszi csak annyit írj, hogy melyik megyében élsz, és hogy milyen korosztályhoz tartozol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!