Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Számotokra ez zavaró lenne egy kapcsolatban? Egyáltalán mi a véleményetek egy ilyen viszonyról?
Úgy képzeljétek el a szituációt, hogy közben egy elég friss, még kibontakozóban lévő kapcsolatban vagytok.
Az adott lány mellett egy fontos "szereplő" egy férfi, akivel mind a ketten jóban vagytok. (A lány viszont hamarabb lett vele jóba, mint hogy veled összejött)
Egyáltalán nem csinálnak belőle titkot, hogy nagyon szoros a barátságuk, mindent megosztanak a másikkal, ha bajuk van, gondolkodás nélkül egymást hívják/egymáshoz mennek először, a kívülállóknak is gyorsan fel szokott tűnni, hogy félszavakból, vagy egy nézésből is megértik egymást. Ők (legalábbis főként a férfi) néha már úgy jellemzi a kapcsolatukat, hogy olyan neki a lány, mintha a kishúga lenne, ennek ellenére mégis sok olyan dolog előfordul kettőjük között, ami egy harmadik félnek zavaró lehet. Barátokhoz ("testvérekhez") képest túl sok testi kontakt, ölelések, összebújás, probléma nélkül együtt alvás, ha olyan helyzetbe kerülnek, stb. Mindketten sokszor hangoztatják, hogy nincs köztük semmi, és valójában mind a kettő megbízható típus, de tényleg rengeteg időt töltenek együtt, egymás bizalmasai.
Azért írtam így a kérdést, hogy mindenki bele tudja magát képzelni a helyzetbe, jelenleg egy ilyen szituáció van az életemben. Rettenetesen összezavar ez a dolog, szóval nagyon érdekelnének vélemények, hogy ki szerint normális, nem kell aggódnom, vagy éppen más..
Benn maradhatsz ebben a helyzetben tapasztalatszerzés céljából, de hacsak nem vagy mazochista, nem javaslom.
30/f
haha, messziről kerülném az ilyen típusú nőt, és hogy miért?
ehhez inkább nem fűznék kommentárt.
31F
"testvéreknél" miért fura a testi kontakt? (jó nem azok, de mégis)
Engem nem zavarna. Miért zavarna bárkit is egy barát. Jaj tényleg ellenkező neműek, tehát egyértelműen csak a dugás vezérelhet egy ilyen barátságot...jaj mama! Miért préseltél ki engem erre a világra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!