Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez mennyire zavaró egy fiatal lánynál?
Fogászati korona van a felső fogaimon, szám szerint 4, esztétikai okok miatt csináltattam meg nem túl rég. Egy ideje nem ismerkedem és félek, hogy ez zavarni fogja majd a férfiakat. De előtte a sajátom még jobban zavart nem mertem mosolyogni.
Szép, esztétikus és nem mű hatású.
Jól van felrakva, nincs gond a leheletemmel. :)
Lehet hülye kérdés, de a mai világban eléggé a külső a domináns...
Ha szeret nem fog ilyenen fennakadni. Ha meg nem szeret, akkor észre sem veszi :D
De komolyan. A lényeg az, hogy nincs választásod. Ha valakit zavar, akkor majd fájni fog neked. De akkor is így kell ismerkedned és vállalva ezt. Nincs más út.
Valaki ct-vel kezdi a randit?? :)
Kisugárzásod számít. Jóban vagy magaddal vagy sem.
Semennyire?
De kíváncsi vagyok, hogy nézett ki előtte... Sajnos sok lányt láttam már, akik a teljesen normális fogaik miatt rinyáltak, csak mert nem olyan, mint a fotosoppolt anti-női "női" magazinokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!