Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik a "rosszfiúból jófiú"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik a "rosszfiúból jófiú" dolog, vagy csak kislányos ábránd?

Figyelt kérdés

Észrevettem magamon az utóbbi ismerkedéseim alapján, hogy mindig ugyanolyan típusú pasikba zúgok bele: értelmes, sikeres, komoly, de ugyanakkor humoros, úriemberként viselkedő férfiakba, akik nem nyomulnak túlzottan, érezni, hogy függetlenek, kissé távolságtartóak, nem engednek közel magukhoz akárkit. Tehát ezek a tipikus Christian Grey jellegű pasik.

Viszont, a bökkenő pont az velük, hogy nem szeretnének igazán elköteleződni, nem nyílnak meg kellően egy kapcsolatban és nemis töltenek velem elég időt. Így az ilyen ismerkedések nemis hosszú életűek és tudom, hogy nem mellettem fognak megváltozni, nem mesében élek. Vagy mégis van ilyen? Érdemes erre várni, vagy az ilyen pasikkal nem érdemes hosszútávra tervezni?

21N

2017. júl. 16. 11:09
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Változik a karakter a filmben... Akkor ez egy jó film.
2017. júl. 17. 19:33
 32/35 anonim ***** válasza:

Háát, kicsi lány, lesz még bajod az életben elég. A nők egyébként is fordított logika mentén gondolkodnak, de nálad a túlzott öntudatosság még rátesz egy lapáttal.

Én nem azt mondtam, hogy játszd meg magad. Azt mondtam LEGYÉL olyan nő. Változz olyanná, akit LEHET szeretni.

Addig lenne "jófiú", amíg szerelmes? Igen! És a te dolgod az, hogy fenntartsd a szerelmét, mint ahogy az ő dolga az, hogy fenntartsa a tiédet. Így működik a párkapcsolat, nem úgy, ahogy te azt a holdfényes lányregényekből elképzelted.

2017. júl. 18. 06:11
 33/35 anonim ***** válasza:
Letezik amúgy. Ritka de van. A gond csak az vele, hogy amint megválltozott máris nem fog neked kelleni, mert már nem rosszfiú, hanem puding. És akármit kínlódsz ez így van.
2017. júl. 18. 07:33
 34/35 anonim ***** válasza:

Inkább csak ábránd. Minden nő szeretné elhinni, hogy ő olyan különleges és pótolhatatlan, hogy megváltoztatja a rosszfiút, az elérhetetlent, a titokzatost... de az emberek többsége nem fog megváltozni.

Talán el kellene gondolkodni azon, miért az a vonzó neked, ha tojnak a fejedre (bocs, kisarkítva fogalmaztam meg, de nagyjából passzol) és akár pszichológushoz is elmenni.

2017. júl. 18. 15:10
 35/35 anonim ***** válasza:
Olvastam a jellemzésed és... basszus!! Nem nézel te sok Alkonyatot? Szerintem Edward Cullen alapján alkottad meg xDD
2017. júl. 25. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!