Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a "rosszfiúból jófiú" dolog, vagy csak
kislányos ábránd?
Figyelt kérdés
Észrevettem magamon az utóbbi ismerkedéseim alapján, hogy mindig ugyanolyan típusú pasikba zúgok bele: értelmes, sikeres, komoly, de ugyanakkor humoros, úriemberként viselkedő férfiakba, akik nem nyomulnak túlzottan, érezni, hogy függetlenek, kissé távolságtartóak, nem engednek közel magukhoz akárkit. Tehát ezek a tipikus Christian Grey jellegű pasik.
Viszont, a bökkenő pont az velük, hogy nem szeretnének igazán elköteleződni, nem nyílnak meg kellően egy kapcsolatban és nemis töltenek velem elég időt. Így az ilyen ismerkedések nemis hosszú életűek és tudom, hogy nem mellettem fognak megváltozni, nem mesében élek. Vagy mégis van ilyen? Érdemes erre várni, vagy az ilyen pasikkal nem érdemes hosszútávra tervezni?
Tény, hogy fogalmazhattál volna precízebben is, de a jelek szerint másoknak sem igazán állt össze a kép (ld. 2. számú válaszoló). És pont azért nem volt érthető, mert e leírásod alapból nem passzolt ahhoz, amit a "rosszfiúság" takar, de mindegy. Valószínűleg nem velünk van a baj, ha szóvá tesszük, hogy nem értjük, miért írtál rosszfiút. Leginkább viszont az a baj, hogy úgy tűnik, neked semmi nem jó, nem igazán világos, miért probléma az, ha egy férfi nem akar rád telepedni, van önálló élete, és nem akar papuccsá válni. Ha valaki nem nyomul, neked az is baj. Ha nem közvetlenek mindenkivel, az is baj. Másrészt miért kellene bárkinek is megváltoznia a kedvedért? Te kinek a kedvéért változtál/változnál meg? Amúgy le lehet engem ezerszer is pontozni, a gyakoris nőktől már megszokhattuk, hogy nem tudják elviselni az igazságot, és hogy képtelenek érvelni, inkább a lepontozáshoz folyamodnak, mert csak ennyire futja tőlük.
2017. júl. 16. 12:00
12/35 A kérdező kommentje:
#11 nem azzal van a baj, ha valaki nem telepszik rám, hanem, ha nem nyílik meg érzelmileg. És erre vonatkozott a kérdésem: vajon az ilyen férfiak egyáltalán képesek az elköteleződésre, vagy felesleges rájuk várni? Van-e valakinek ezzel tapasztalata.
Amúgy neked megjött, vagy mi ez a nagy kötözködés? Költői kérdés, nem kell rá válaszolnod. Relax..:D
2017. júl. 16. 12:09
13/35 anonim válasza:
A szerelem mindent felülírhat és adhat lehetőséget a változásra. Csak egy férfi ritkán lesz igazán szerelmes.
2017. júl. 16. 12:27
14/35 anonim válasza:
Talán, ha nem szúrhatnának meg első pár randin, kitartóbbak lennének. 😊
2017. júl. 16. 12:29
15/35 A kérdező kommentje:
#14 talán, ha elolvastad volna a hozzászólásaimat, nem mondanál hülyeséget. Nem az első randik alkalmával szoktam szexelni és ismétlem, ők sem siettetik, szóval biztosan nem ezen múlik.
2017. júl. 16. 12:33
16/35 anonim válasza:
Az lenne a móka, ha egyikük megváltozna miattad, de ez a változás a te érdeklődésedet abban a pillanatban pukkasztaná ki. Ez a sorsod. Körbe és körbe. Az idők végéig.
2017. júl. 16. 12:38
17/35 A kérdező kommentje:
#16 lehetséges, sőt valószínű, hogy ez így lenne. Azt hiszem, mostantól az érzelmileg megközeleíthető pasik felé kell terelnem a figyelmem, ha hosszútávú kapcsolatot akarok :D Vagy ki tudja, lesz ami lesz.
2017. júl. 16. 12:43
18/35 anonim válasza:
Te is pontosan látod, hogy hol hibázol, hogy miért nem jó ez a típus. És még tudsz változni? Nem.
Látod, ők sem.
2017. júl. 16. 13:25
19/35 anonim válasza:
#18: Ugyan miért változzon meg, ha mástól is elvárhatja ugyanezt? Hiszen az sokkal könnyebb. Inkább a férfiak változzanak meg az ő kénye-kedve szerint, mint hogy ő keressen másmilyen férfiakat. Persze azt is sokkal könnyebb bemesélnie magának, hogy "de hát én ilyen típus vagyok, nem tehetek arról, hogy nekem ilyen hapsik kellenek", mondjuk eleve nem tudom, mit lehet várni egy olyan 21 éves kislánytól, aki egy regény/film szereplőjéhez tudja csak hasonlítani a hús-vér embereket. :)
2017. júl. 16. 13:32
20/35 A kérdező kommentje:
#19 javaslom figyelmedbe a #17-es hozzászólásom. Amúgy nálad nagyobb nőgyűlölőt nehéz találni, minden kérdés alatt a nőket ócsárolod :D Nyilván azért, mert nincs sikered náluk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!