Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a "rosszfiúból jófiú" dolog, vagy csak kislányos ábránd?
Észrevettem magamon az utóbbi ismerkedéseim alapján, hogy mindig ugyanolyan típusú pasikba zúgok bele: értelmes, sikeres, komoly, de ugyanakkor humoros, úriemberként viselkedő férfiakba, akik nem nyomulnak túlzottan, érezni, hogy függetlenek, kissé távolságtartóak, nem engednek közel magukhoz akárkit. Tehát ezek a tipikus Christian Grey jellegű pasik.
Viszont, a bökkenő pont az velük, hogy nem szeretnének igazán elköteleződni, nem nyílnak meg kellően egy kapcsolatban és nemis töltenek velem elég időt. Így az ilyen ismerkedések nemis hosszú életűek és tudom, hogy nem mellettem fognak megváltozni, nem mesében élek. Vagy mégis van ilyen? Érdemes erre várni, vagy az ilyen pasikkal nem érdemes hosszútávra tervezni?
21N
Szerintem van ilyen, én is így vagyok sajnos. Ezek a zsánereim, és ettől szenvedek pont, hogy ugye nincs ez a tenyerén hordozás, ami nem is akkora baj (ne 5 percenként kérjen helyzetjelentést) de azért írjon, keressen ő is magától, ne hanyagoljon el stb.
De persze ő nem csinálja, vagy nem tart fontosnak, vagy úgy gondolja majd jön a következő vagy én nem vagyok nagy szám, nem tudom.
Nem vagy egyedül nem csak te szenvedsz ettől. De megtudnak változni. Baráti körben van egy ilyen páros. A barátnő átnevelte a rosszfiút, csak hogy a srác most meg papucs lett. :( És már nem is olyan a varázsa.
Szerintem az ilyen "rosszfiúk" azért vonzanak annyi nőt, mert sugározzák h nem lesznek akárkié, meg kell őket szelidíteni, vagy legalább is megtalálni a kulcsot hozzájuk, (ami nem feltétlen a szex)!
Szóval létezik, bár velem most a jófiúból rosszfiú van jelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!