Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a "rosszfiúból jófiú" dolog, vagy csak
kislányos ábránd?
Figyelt kérdés
Észrevettem magamon az utóbbi ismerkedéseim alapján, hogy mindig ugyanolyan típusú pasikba zúgok bele: értelmes, sikeres, komoly, de ugyanakkor humoros, úriemberként viselkedő férfiakba, akik nem nyomulnak túlzottan, érezni, hogy függetlenek, kissé távolságtartóak, nem engednek közel magukhoz akárkit. Tehát ezek a tipikus Christian Grey jellegű pasik.
Viszont, a bökkenő pont az velük, hogy nem szeretnének igazán elköteleződni, nem nyílnak meg kellően egy kapcsolatban és nemis töltenek velem elég időt. Így az ilyen ismerkedések nemis hosszú életűek és tudom, hogy nem mellettem fognak megváltozni, nem mesében élek. Vagy mégis van ilyen? Érdemes erre várni, vagy az ilyen pasikkal nem érdemes hosszútávra tervezni?
#17 az se lesz jó nyugi... max majd úgy érzed pipálgatod te is amit mások pipálgatni szoktak az életben és az megnyugtat.
2017. júl. 16. 13:45
22/35 anonim válasza:
#20: Nem vagyok nőgyűlölő, a normálisakkal, tisztességesekkel egész jól elvagyunk, csak sajnos belőlük van kevesebb. Egyébként jól kiviláglik a gyakoris női társadalomban a kettős mérce, ha egy férfi írja le a rossz tapasztalatait, máris zsigerből nőgyűlölőztök, lepontozgattok, ha egy nő írja le a rossz tapasztalatait, körbedongjátok egymást, és felpontozzátok az ilyen válaszokat. Ja és persze a férfigyűlölő és kimondottan általánosító hozzászólásokat nem veszitek észre, mert minek, oda nem mentek harákolni. Azt meg már tényleg csak megemlítem, hogy a 18-as válaszoló is felvetette, hogy te miért nem tudsz megváltozni, csak másoktól várod el, hogy másmilyenek legyenek, mint amilyenek. És ha már személyeskedni akarunk, akkor neked láthatóan nagy sikered van a férfiaknál. Ha nekem állítólag nincs sikerem, és ebben szerinted kizárólag én vagyok a hibás, akkor az sem létezik, hogy a te kudarcaidért mindig csak másokat lehet okolni. Mert ha valakinek ennyire kudarcosak a kapcsolatai, akkor kicsit furcsa, hogy mindig mások miatt nem jön össze neki. Vagy tévednék?
2017. júl. 16. 13:50
23/35 A kérdező kommentje:
#22 senkit nem érdekel a kötözködésed, keress valami értelmesebb elfoglaltságot.
2017. júl. 16. 14:08
24/35 anonim válasza:
#23: Na ez a tipikus gyakoris női mentalitás. Te személyeskedhetsz bárkivel, de ha a te ugyanezt kapod vissza, akkor játszod a sértődött hercegnőt. Az érvelés szintén nem megy, és ha felvetjük, hogy ha te nem tudsz megváltozni, akkor miért gondolod, hogy másoknak ez megy (sőt: szerinted KÖTELEZŐ a te két szép szemedért), akkor erre sem reagálsz. Ennyire futja tőletek, a nőgyűlölőzésre, a személyeskedésre, meg a dulifulizásra, ha nem az van, amit ti akartok. Sajnos túl sok rossz tapasztalatom van a gyakoris nőkkel is, nem csodálom, hogy ennyi magányos és pár nélkül élő van közöttük, nem ok nélkül.
2017. júl. 16. 14:25
25/35 anonim válasza:
Inkább arról van szó hogy akit már egy nő megtépázott óvatos. Nem azt jelenti hogy nincsenek érzelmei vagy hogy megközekíthetetlen. Csak nem gyerek.
2017. júl. 16. 14:32
26/35 A kérdező kommentje:
#25 hát, nem tudom, engem is értek már csalódások pasikkal, én is óvatos vagyok, de úgy nem vágok bele egy kapcsolatba, hogy nem vagyok hajlandó megnyílni...mert úgy semmi értelme, nem lehet csigaházba bújva élni. Vagyis lehet, csak mi értelme.
2017. júl. 16. 14:41
27/35 anonim válasza:
Ott kezdődnek a bajok, hogy mindig a másikban keresitek a felelősséget. A lányok a fiúkban, a fiúk a lányokban.
Az, hogy valaki rosszfiú, az nem életfogytos ítélet. Addig rosszfiú, amíg valaki amúgy istenesen el nem kapja a tökét.
"Viszont, a bökkenő pont az velük, hogy nem szeretnének igazán elköteleződni..."
Mi a fa52t érdekel téged, hogy ők mit szeretnének? Varázsold el őket! Vedd el az eszüket. Legyél olyan csaj, aki mellett le akarnak horgonyozni. Ennyi a titka mindössze.
Kérdés persze, hogy megéri-e? Mindenki szereti azt csinálni, amiben jó. Amiben profi. Ha valaki nagyon tud csajozni, az később is, a szerelem halványulása után is szívesen csinálja majd. Előbb keres szeretőt, mintsem hogy a kapcsolat rendbetételén fáradozna.
2017. júl. 17. 18:10
28/35 A kérdező kommentje:
#27 elvarázsolni őket? Mi vagyok én, bohóc? Vagy azért szeressen valaki, aki vagyok, vagy ne szeressen, én nem fogok senki figyelméért küzdeni :D Ez a "valaki elkapja a tökét" szöveg is baromság, akkor is max addig lenne "jófiú", amíg szerelmes, utána dobná azt a csajt is. Kutyából, nem lesz szalonna, ezt már egy korábbi kommentben tisztáztam, hogy az ilyen pasikat végülis jobb nem komolyan venni.
2017. júl. 17. 18:54
29/35 anonim válasza:
Kicsit zavartnak tűnsz... :D
2017. júl. 17. 19:11
30/35 A kérdező kommentje:
Nem vagy zavart, csak a kérdés kiírása óta rájöttem dolgokra :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!