Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emberek, akik nagyon féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek, akik nagyon féltékeny típusúak voltak, vagy azok, hogy győztétek/győzitek le ezt?

Figyelt kérdés

Berágja az agyamba magát a gondolat, hogy megcsal a párom.

Pl, hogy most biztos vele van, mikor megyek hozzá, nehogy nála találjam épp a csajt (mert egyszer láttam, hogy egy régi lányismerőssel beszélt), mit lehet tenni? Nem kellene erre gondolnom, ha megcsalna megcsalna ezek nélkül a gondolatok nélkül is, ha meg nem, akkor magamat paráztatom, és magamnak okozok fájdalmat.

2017. júl. 13. 17:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ezt mondom. Ezért az egyetlen dolog amivel megvédetnénk magunkat az egyfajta ösztönös távolságtartás, "úgyse tart sokáig" felfogás?

Ez siralmas, pont a jó részeit öli meg ez.

2017. júl. 13. 20:28
 12/18 A kérdező kommentje:

Én nem gondolom ettől függetlenül így, tehát annyira nem vagyok betegesen rosszat látó mindenben.

Egyszerűen bennem van ez a mindig féltékeny érzés, hogy biztos lánnyal van... Biztos, nem a haverjával ment

2017. júl. 13. 20:30
 13/18 anonim ***** válasza:

Előbb-utóbb sajnos úgy is lesz. De még ne aggódj ezen. Pár év múlva majd. Kivéve, ha te teszed meg előbb, habár a leírásod alapján te inkább vagy tipiks "megcsalt", mint megcsaló. Sajnos a legtöbb pár megcsaltra és megcsalóra oszlik. Csak az időpont változik, meg van ahol nem derül ki, elnézik stb.

2017. júl. 13. 20:46
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem biztos, hogy párom megcsal, ismerek olyan kapcsolatokat, saját szüleimé is olyan volt, míg Édesapám meg nem halt, hogy félretekintés nem volt a 20 év alatt.

Párom szüleié is olyan volt, és a testvére már hosszú évek óta együtt van a barátnőjével, és ott sem volt még ilyenre példa. Nem egészen biztos, hogy megcsal majd, lehet előbb rontok én ezzel, hogy mindig kételkedem benne

2017. júl. 13. 20:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Kifelejtettem, hogy a mai generációra igaz ez (40 év alattiak). Igen, nagyszüleim is lassan 60 éve házasok, nem volt megcsalás, de sajnos az egy más kor volt.

És az, hogy Te meg én nem csalnánk meg senkit, nem sokat jelent, mi vagyunk a kisebbség a témában. A többség megteszi, sokan nem is nagyon szomorkodnak miatta. Ha hallanád a történeteiket... És valós emberek, nem netesek.

2017. júl. 13. 20:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Én is így voltam amúgy, mint te, hogy "ilyen nem történhet", "ez a lány nem olyan" stb. Aztán persze megtörtént a megcsalás, hinni én többet nem fogok. Marad a mindig "félig nyitott szem", és a kötődés és a saját magam teljes átadásának hiánya, erre való képtelenség. Nem megy, mert még az is képes megcsalni, aki amúgy nem olyan.

Sokan viszont eleve olyanok és lazán magyarázzák ki a dolgokat. Undorító hallgatni őket. És ők a túlnyomó többség.

2017. júl. 13. 20:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Olyan párt találtam, akiben megbízok. Ennyi. Az exemnél állandóan aggódtam, hogy megcsal, elhagy, stb.. Soha nem veszekedtem vele, nem tesztelgettem, nem olvastam bele a gépébe vagy a telefonjába, de belül 0-24 féltem. Szakítottunk, aztán összejöttem a jelenlegi párommal, és valahogy egyből 100%-ig megbíztam benne, meg se fordul a fejemben hogy hűtlen lenne.
2017. júl. 14. 12:35
 18/18 A kérdező kommentje:

És valós emberek, nem netesek.'

Hallok én is ilyeneket sajnos :( De erre nem alapozhatok, a párom lehet épp pontosan olyan mint én.

Tökéletes párom van okot sem ad rá, hogy féltékeny legyek ha erre gondolsz, egyértelműen tudom, hogy ez az én betegségem, akárhova megy, ha még haverokkal is mindig hív.

Kivétel ha olyan amiről tudja, hogy nem szeretek, pl utálok színházba járni, no oda nem hív, vagy ha utálok egy típusú filmet, haverral megy ennyi.

Nem foghatom ezt rá, nem ad okot, még ha adna, és amiatt lennék ilyen, de a múlt miatt, mert előző megcsalt... furcsa.

2017. júl. 15. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!