Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem fura és olyan érzés, mintha a párom anyukája féltékeny lenne a kapcsolatunkra?
Simán elképzelhető, mondjuk nem voltam még sosem anyuka, anyós meg pláne(hapsi vagyok) de a párom kamasz fia, ha mer csajozni, a párom a plafonon van.
És mintha ösztönből jönne neki, mindig próbálom takarékra tenni, meg megmagyarázni neki, hogy ne már.
De ha lesz párja a gyerekének, az biztos, megkeseríti a lány életét.
De ez csak 1 eset, nem minden anyuka egyforma.
"Természetes" anyai féltékenység...
Ha úgy érzi jó helyen van a fia abbahagyja!
Végül is ő nevelte fel neked!
Persze ha túlzásokba esik akkor kicsit necces:)
Nem hiába mondják, hogy a jó anyós porhanyós.
Vetélytársnak tekint, féltékeny, azt hiszi elveszed a fiát tőle. Ha még nem laktok együtt, olyan messzire költözzetek majd, hogy ne lehessen mindennapos vendég nálatok.
Az en elettarsam anyja is ilyen. Nem hivom meg magunkhoz,neh ideszokjon. Egyedulo nyitott gondolkodasu ( fuvel faval) r. Banc. Allandoan a fist hivogatja naponta!!! mindenert ,elmeseli a napjat,meg unnepekkor elhivja tolem. Utalom az anyjat,mindig keresztbetesz nekink.
Allandoan kesereg,h unatkozik meg mennyire egyedul van. A fiat a pasijakent kezeli. Nagyon betegagyu a no. Alkoholista is,mindig belemkotott,amikor meg odamentem en is. Persze,h azert is en voltam a szemet. Tobbet nem megyek oda.
Valasz: az anyja viselkedese nem normalis. Allitsatok le idoben.
N
Köszönöm a válaszokat! :)
Az anyukája nem él egyedül, a párom apukája is még él, csak neki egészségügyi gondjai vannak, ami miatt hosszabb ideig nem tud talpon állni illetve járkálni és ezért nem is megy vele ide-oda. Barátnője sincs szerintem, mert soha nem hallottam tőle olyat, h pl. "Katival voltam itt és itt kávén" vagy hasonló barátnős kiruccanásról.
A hétvégén elkezdte ecsetelni, h idén elmenne Balatonra. Természetesen tud róla, h mi is oda készülünk, de ő is elkezdett róla áradozni, h milyen szívesen elmenne, mert tavaly a konyhafelújítás miatt nem tudtak eljutni. Én nem szóltam rá semmit csak imádkoztam, h a barátom nem hogy felajánlja neki, h tartson velünk EGYEDÜL és lógjon a nyakunkon... De nem tette hála Istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!