Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek féltékeny a csávó?
Tegnap házibuli volt nálam, ahova meghívtam az egyik legjobb barátomat, aki történetesen egy nagyon csinos nő. Sosem volt közöttünk semmi, viszont kb.: mindenben megegyezünk, habitusban, stílusban, ízlésben, stb.
A kedves barátosném hozta a viszonylag friss pasiját is, akivel már párszor találkoztam, de eddig nem volt gond. Viszont a srác egész este nyomott volt, semmihez sem tudott hozzászólni, nem tudott feloldódni. A "barátnőmmel" viszont megint nagyon jól elbuliztunk, beszólogattunk egymásnak, jókat röhögtünk, buliztunk a kedvenc zenéinkre.
Kicsivel éjfél után a srác jelenetet rendezett a lánnyal, persze egy apró hülyeségből kifolyólag, amit meg is lehetett volna beszélni. Sajnos rendesen megölték a party hangulatot, de szerencsére inkább lefeküdtek aludni, mi reggel 8ig buliztunk tovább, a lány barátom csatlakozott is hozzánk, miután felébredt, de már a pasija nélkül.
Felmerült bennem, hogy a barátom párja csak a benne felgyülemlett feszültséget akarta így levezetni, hiszen láthatóan egész este nem érezte túl jól magát. Azóta beszéltem a társaság többi tagjával, mindenki úgy érezte, hogy a srác csak utánfutónak jött, és őszintén szólva, a lány velem sokkal többet foglalkozott mint vele. Én tisztában vagyok azzal, hogy minden téren jobb vagyok a gyereknél, de nem értem, az esetleges féltékenységét miért úgy kell levezetnie, hogy hülyét csinál magából és a barátnőjéből, aki történetesen az egyik legjobb barátom.
28/F
Egyáltalán nem vagyok rá féltékeny, mert nem fogom a barátaim párkapcsolatait tönkre vágni a saját érdekeim kedvvért. Tudod, az intelligencia és az empátia. Én tényleg azt szeretném, ha a barátom találna egy normális pasit, akivel végre boldog lehetne. Meg amúgy is: attól, hogy két ember szenved egy rossz párkapcsolatban, nekem még semmivel sem lesz jobb, nemde?
Arról meg, h mekkora "király" vagyok: egy évvel ezelőtt életmódot váltottam, és rengeteg munka és küzdelem árán értem el a jelenlegi fizikai és mentális kondíciómat. Bocs, hogy nem szégyenlem, hogy megdolgoztam a sikereimért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!