Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek, akik nagyon féltékeny típusúak voltak, vagy azok, hogy győztétek/győzitek le ezt?
Berágja az agyamba magát a gondolat, hogy megcsal a párom.
Pl, hogy most biztos vele van, mikor megyek hozzá, nehogy nála találjam épp a csajt (mert egyszer láttam, hogy egy régi lányismerőssel beszélt), mit lehet tenni? Nem kellene erre gondolnom, ha megcsalna megcsalna ezek nélkül a gondolatok nélkül is, ha meg nem, akkor magamat paráztatom, és magamnak okozok fájdalmat.
Köszönöm első, akkor igaza volt egy embernek, aki azt mondta a féltékenység betegség.
Második: De jó kedvem lett :D köszi
Egyszer nem voltam féltékeny. Meg is csaltak.
Azt hiszem másodjára nem fog menni a "naívság". Többé nem.
Engem is megcsaltak, valószínűleg onnan maradt bennem.
De én nem körültekintő vagyok, mert van egy alapja, én egyszerűen mindenre azt hiszem, hogy párom megcsal, ha haverokkal megy azt hiszem nővel találkozik, ha csak fent van fél órát messengeren, azt hiszem nővel beszél... Valójában közelít a beteges felé, és megakarom állítani, sem nekem sem neki nem jó, és a későbbi életemre nézve sem lesz hasznos mutatvány, hogyha lehet én mindig többet látok a dologba.
Tegyük fel megcsal, attól, hogy én hetekig eszem magam előtte, semmit nem változik, megtörtént a megcsalás... Tehát nem látom értelmét, magam emészteni
Annyi a különbség köztünk (azon túl, hogy én nem vagyok nő), az az, hogy én előre TUDOM, hogy meg fognak csalni. Ez az átka, ha az ember ronda és gátlásos.
Engem se, talán nem is vagyok az, de szép se. És így kb. nem játszom egy ligában a szépekkel. Bármikor jöhetnek elcsábítani a mindenkori barátnőm. És sikerrel fognak járni, mivel "szebbek", "lazábbak" és "menőbbek".
Köszönöm utolsó, teljesen igazad van.
utolsó előtti: Bárkit ellehet vinni sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!