Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés amikor féltékeny vagy?
Figyelt kérdés
Aki volt már féltékeny annál mi váltotta ki, vagy milyen szituációban érezte azt, hogy ez most nekem fáj.
Leginkább szerelmes emberek válaszai érdekelnek, akiknél a szerelem átment megnyugtató szeretetté, ezért sohasem féltékenyek, illetve akik nagyon megbíznak a párjukban, mert annyira szeretik egymást, hogy ez náluk szóba sem jöhet azok ne írjanak.
2017. máj. 23. 10:31
1/3 anonim válasza:
Mintha belülről egyszerre marna valami iszonyatos düh, elkeseredettség és szomorúság
2/3 anonim válasza:
Düh,szomorúság,csalódotság, akkor már az önbizalmam is megcsappan valamilyen okból...olyankor legszivesebben beverném valaki kobakját! Általában akkor érzem ha a párom többet foglalkozik más nőkkel mint velem. Ha nem nekem mondja el a problémáit hanem más nőnek...vagy még pl "istennek"...én most miatta vagyok néha ideg beteg..ha mást dícsér engem meg nem...mondjuk...most jöttem rá hogy tök feleslegesen vagyok vele :'DDD
3/3 Költőnő? válasza:
Emlékszem még milyen volt. Pánik. Hogy egyszercsak elém áll és közli, hogy megismerkedett vkivel és jobb/szebb/okosabb/lazább (lehet folytatni a sort), mint én. Ez még az előző kapcsolatomban volt.
Egyszerűen bepánikoltam, hogy elveszíthetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!