Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok?
Hát nyilván tetszik neked a srác és úgy véled, hogy ezzel egy rivális nőstény kerülhet jobb pozícióba. Meg ott a sértett büszkeség is, hogy nem te kaptad a díjat.
Nyugodj le egy kicsit, mielőtt nyilvánvaló lesz mindenkinek, hogy ezen kattogsz. Hidd el, akivel össze kell jönnie az embernek, azzal úgyis összejön (jellemzően egy csomó olyannal is, akikkel meg épp nem kéne), szóval majd kialakul...
Utolsó előtti(3.):Képzeld még nem volt barátom és ritkán szoktam irigy/féltékeny lenni és azt mindig jól tudom leplezni!Hisztizni sem szoktam!
Utolsó:(4.)Köszönöm a válaszod!:)
Egy díjat nem minden esetben az elért eredmény alapján adják. Vannak olyan szülők akik erős nyelvmunkát vetnek be azért, hogy gyermekük jobb érdemjegyeket és több elismerést kapjanak. A világ erről szól. Pénz beszél.
A szerelemben nincs barátság. Attól, hogy a barátnődnek szólsz, hogy bejön a srác még ugyanúgy össze fog vele jönni, ha akar. Emellett a srácnak is vannak érzelmei - mi van, ha neki meg pont a barátnőd teszik? Az is lehet, az erdélyi levegő bódulatában a srác felpróbálja a csajt. 1 patronra mindenki jó.
Te szerelmes vagy - ez biztos -, de ha eddig nem léptél ... így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!