Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendkívül féltékeny vagyok és ideges, mert sosem volt még pasim és úgy érzem nem bírom idegileg, mit csináljak?
Én amikor utoljára besokaltam így,akkor rá asszem 1 hónapra lett egy elég hosszú kapcsolatom.
Szóval majd meghívsz a lagzira? :D
Reméljük az életben nem vagy ilyen hisztérikus :)
Egyébként szerinted hányan szeretnének barátot meg barátnőt?? Nagyon sokan, csak próbálják lefoglalni magukat.
De hogyan változtassak? Ha nektek volt már párotok nem tudjátok mit tesz ez a hiány az ember idegeivel és lelkével. Nem lehet legyinteni rá és örömködni csak úgy. Alapból mosolygós, jókedvű lány vagyok. De emögött sajnos ott van már a szomorúság is és a csalódottság, ami látszik/érződik, de nem tudom mit tehetnék ellene. Az idegességem az ritkán mutatkozik meg, inkább csak én érzem mikor pl képtelen vagyok esténként elaludni tőle.
Amúgy én nem azért szeretnék párt mert "kell", hanem mert én tényleg vágyom rá. És sokáig jól éreztem magam egyedül is. Most viszont már nem, túl sok év eltelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!