Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendkívül féltékeny vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendkívül féltékeny vagyok és ideges, mert sosem volt még pasim és úgy érzem nem bírom idegileg, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Huszonéves lány vagyok és még nem volt senkim, de minden erről szól, a szerelemről, a szexről és nem bírom már elviselni. Filmeket sem tudok már nézni, mert nagyon fáj lelkileg és még a filmek szereplőire is féltékeny vagyok. Meg minden nőre a világon és semmit nem tudok már csinálni, mert mindenhol/mindenben ez van. Úgy érzem már megőrülök. Az nem megoldás, hogy legyen gyorsan valakim, mert eddig se sikerült, valószínű most sem fog egy nap alatt. Hogyan lehet ezt így elviselni? Tényleg úgy érzem nem tudok már így élni.

2015. febr. 8. 17:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy tűnik, kérdező, hogy neked kimaradt a gyermekkorod. Tudod, minden életkorunkat meg kell élnünk, mert ha nem tesszük, visszaüt. Valamiért te kimaradtál a játékokból. Nem tudom, mi volt az oka, túl korán kellett felnőnöd, vagy simán csak magadhoz méltatlannak érezted őket. Ha van kedved,írj privit, talán segíthetek. (Nyugi ötvenes vén fsz vagyok, nem szándékozom ismerkedni.)
2015. febr. 8. 18:21
 22/30 anonim ***** válasza:

Nem ertem miert elviselni akarod a jelenlegi allapotot ahelyett hogy valtoztatnal rajta.

Ja hogy ahhoz neked is kene tenni valamit?

2015. febr. 8. 18:25
 23/30 A kérdező kommentje:
És mit kellene tennem, azt meg tudod mondani?
2015. febr. 8. 18:30
 24/30 anonim ***** válasza:
Nőként viselkedni. :)
2015. febr. 8. 18:38
 25/30 A kérdező kommentje:
Hát most már mindent tudok... -.-
2015. febr. 8. 18:48
 26/30 anonim ***** válasza:
csinálj orbáncfű/citromfű teát
2015. febr. 8. 18:50
 27/30 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. febr. 8. 18:58
 28/30 anonim ***** válasza:

Ismerkedhetünk spontán ha szeretnél.

22/F

2015. febr. 8. 19:02
 29/30 anonim ***** válasza:

Ezt nem elviselned kell, hanem változtatnod rajta. De szerintem egy kicsit lusta vagy nem? :)

Szükséged lenne egy társra de valahogy mégsincs akkora lelkesedés benned...

Igen jön majd a szöveg te vagy a nő a férfi kezdeményezzen, na igen ám de hol??

Ahhoz észre is kell venni téged, és hibáa figyelnek téged ha te nem viszonzol semmit....legalább is nem azt amit kéne.

2015. febr. 8. 19:10
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem értem, hogy miért támadjátok a kérdezőt?!

Az érzéseid teljesen természetesek! Persze, hogy nem repdesel az örömtől, hogy nem volt senkid. Ez ellen igazából semmit nem tudsz tenni. Meg kell próbálni elfogadni ezt a helyzetet(én is ezt teszem csak nem csajként)

Igaz írtad, hogy eljársz szórakozni, kikapcsolódni de csak azt tudom javasolni, hogy továbbra is tedd ezt és ha megtetszik valaki, nyugodtan mosolyogj rá, akár többször is, ettől senki nem fog ribinek nézni sőt megkönnyíted "szegény" férfi társaim dolgát :-)

Teljesen jól gondolod. Ne kezdj olyannal kapcsolat aki nem igazán tetszik csak azért, hogy legyen valakid mert ezzel nem csak a te helyzeted rontod de az övét is. Persze tudom, egy idő után már tele lesz az a bizonyos pohár de ilyenkor gondolj arra, hogy még mindig jobb egyedül mint egy rossz párkapcsolatban.

Ui: Ez csak egy szöveg. Nem értem, hogy hogyan szűritek le belőle, hogy a Kérdező egy hisztis 3,14csa?! Valószínű, hogy az ilyen "nem bírom idegileg" szavak miatt következtettek erre. Bár nem tudom, hogy hogyan lehet másként leírni?! Őszintén szólva sehogy.

Az a probléma, hogy sok itt a "megmondó ember".

Csak azt nem szabad sose elfelejteni, hogy nem mindegy ismerni az utat vagy járni rajta!

Sok sikert és kitartást kívánok a február 14-ét pedig aludd át:-)

2015. febr. 9. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!