Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendkívül féltékeny vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendkívül féltékeny vagyok és ideges, mert sosem volt még pasim és úgy érzem nem bírom idegileg, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Huszonéves lány vagyok és még nem volt senkim, de minden erről szól, a szerelemről, a szexről és nem bírom már elviselni. Filmeket sem tudok már nézni, mert nagyon fáj lelkileg és még a filmek szereplőire is féltékeny vagyok. Meg minden nőre a világon és semmit nem tudok már csinálni, mert mindenhol/mindenben ez van. Úgy érzem már megőrülök. Az nem megoldás, hogy legyen gyorsan valakim, mert eddig se sikerült, valószínű most sem fog egy nap alatt. Hogyan lehet ezt így elviselni? Tényleg úgy érzem nem tudok már így élni.

2015. febr. 8. 17:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

lehet magasra tetted a mércét férfiak terén?

nem akarom elhinni, hogy a mai világban egy 20+ éves csajnak ilyen problémái vannak...

2015. febr. 8. 17:27
 12/30 anonim ***** válasza:
Muszáj változtatni a hozzáállásodon, gondolkodásodon és társaságban járni, ismerkedni.Amíg ezt nem teszed meg addig marad ugyanez a sz*r helyzet.
2015. febr. 8. 17:30
 13/30 anonim ***** válasza:
#11: Amúgy szerintem kamukérdés! Ahogy írtad is, még egy átlagos csajnak is jut huszonéves kora végére minimum 2-3 kapcsolat. Ergo vagy bányarém a kérdező, vagy egy skizofrén kan.
2015. febr. 8. 17:31
 14/30 anonim ***** válasza:
ismerkedj minél több helyen, egyszer megtalálod azt a személyt, aki kell neked, lehet, h itt is van az a személy. Van is egy vissza nem térő ajánlatom, ma még rám is írhatsz te kis vigyori. :D De rám csak akkor írhatsz, ha vidám vagy, depis csajokkal szóba se állok. :D
2015. febr. 8. 17:33
 15/30 A kérdező kommentje:
Kellehür, sztem Te nem tudod mi az a skizofrén. És nem vagyok bányarém, sőt nagyon szép vagyok. Dr.Zsivágónak lehet igaza, talán túl magasan van a mérce. De olyannal nem tudnék összejönni, aki nem tetszik. És azért nem csak a tökéletes pasik tetszenek és a belső is fontos nekem.
2015. febr. 8. 17:54
 16/30 anonim ***** válasza:

És mit teszel annak érdekében, hogy ez változzon? Hüm? Várod a csodát, hogy egyszer csak majd becsönget?

Eljársz valahová? Mész emberek közé?

Szoktál e felfigyelni más férfiakra? Viszonzól e valamit?

Tanulsz? dolgozol?

2015. febr. 8. 17:56
 17/30 A kérdező kommentje:
Dolgozom, de itthon végezhető munkám van. Koncertekre és klubokba járok szórakozni. Sportolok rendszeresen, van hobbim amit komolyan veszek, tanulok is és vannak céljaim. Bulizáson kívül nem nagyon kerülök máskor emberek/pasik közelébe. Ott meg nehéz ismerkedni (komolyan legalábbis). Néha megyek sétálni valahova, beülni kajálni, vagy moziba. De sosincs szerencsém, ilyenkor se sikerül senkivel úgy spontán megismerkedni.
2015. febr. 8. 18:06
 18/30 anonim ***** válasza:
46%

Hat igen te szep vagy,kedves,aranyos,eljarsz,mindent megteszel csakis a kornyezetben lehet a hiba..áh,biztos semmi közöd ahhoz hogy huszonevesen senkid sincs.

Kizart hogy benned a hiba.

2015. febr. 8. 18:08
 19/30 A kérdező kommentje:

Írtam ilyet, hogy nem bennem van a hiba?? Nem mutogatok én senki másra, csak leírtam a helyzetet és pár dolgot magamról.

Amúgy a kérdésem nem is erre irányult...hanem, hogy hogyan viseljem el, amiket érzek.

2015. febr. 8. 18:17
 20/30 anonim ***** válasza:

Netes ismerkedéssel próbálkoztál már? Nekem 24 évesen lett először barátnőm, én is a neten ismertem meg.

És ne akarj rögtön a tökéletessel összejönni, az elsőnél inkább az legyen a fő szempont (azon kívül, hogy tetsszen, és ne legyen ostoba, persze), hogy értsen meg és fogadjon el téged ebben a helyzetben.

2015. febr. 8. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!