Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tenyleg nagy elvárás?
#10 : Szerintem te egy negtív ember vagy, aki a könnyebb utat választja. A szexhez nem kell különösebben semmi, egy kapcsolathoz meg érettnek kell lenni és vannak bizonyos kritériumai. Amit te nevetségesnek állítasz be, az valójában nem az. A sok veszekedés nem a kapcsolat velejárója, de a legtöbb ember bele esik ebbe a hibába, az már az ő bajuk.
ELég elborult gondolkodásod van. Nem való neked a barátság extrákkal, ellenben ott van neked a 10 ujjad.
#13: "nem negativitás egyszeruen olyan dolgokon mentem keresztul hogy ez alakult ki bennem "
Magyarán szólva egy csapat negatív dolgon mentél keresztül, aminek következtében kialakult egy negatív általánosító vélemény, hogy kész ennyi, az össze kapcsolat sz..r és tuti veszekedésbe torkollik. Szóval de, ez negativitás.
Energiát fektetni bele, ha úgyis véget ér? Ez csak újabb negatív hozzáállás. Akkor a szexkapcsolat is véget ér egyszer, abba se fektess energiát.
Hogy nagy elvárás -e? Nem. Nem tűnsz nehezen kaphatónak, láthatóan nem belőled lesz a következő tudós sem, a szexet akaró pasik pont az ilyen lányokat célozzák meg.
Ezzel az a gond, hogy szerintem simán nem éri meg neked a barátság extrákkal egy kapcsolattal szemben.
Férfiként mondom.
Figyelj, nőként könnyedén találsz olyat aki szexel veled!
Akkor sem értem, miért félsz te a kapcsolatoktól? Nem tudsz kötődni, nem baj én sem tudok szerencsére:) Egy nő iránt sem érzek sokkal többet mint barátságot. Egy kapcsolatban bármit lehet ami mindkét félnek jó. Ha akartok hetente csak kétszer találkoztok. Ha úgy akarjátok csak a szexre korlátozzátok. Akkor lépsz ki egy párkapcsolatból, amikor akarsz, ha nem érzed jól magad. Ha lazán veszitek, hát jó, ti dolgotok.
Nekem fura, hogy te így állsz hozzá, hogy párkapcsolat= dráma és veszekedés, a barátság extrákkal meg jó, nincs nagy különbség, pontosabban annyi, amit te és a pasid akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!