Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tenyleg nagy elvárás?
de miert nem lehet normalis ?
mi a "normalis" :DD
hat legalabb valaki egyetert:DD
Gondolom most az a bajod, hogy mások nem akarják ugyanezt. :D Tudod, ha valakivel szexuális kapcsolatot létesítesz, vagy csak szimplán együtt alszol vele, esélyes, hogy kötődni, esetleg érezni fogsz a másik iránt. Na most képzeld egy fiú helyébe magad... beléd szeret, de fél elmondani, mert tuti elveszítene, és inkább szenved azzal a tudattal, hogy még 1000 meg 1 emberrel extrázol, miközben ő az, aki nem csak szexbábúnak néz. :P
Amúgy... tényleg nagy elvárás a helyesírás?
sorry egyreszt idegesen irtam masreszt vilag eletemben felvoltam mentve belolle ez van én mashogy hallom stb a szavakat
de am nem ertettem az 1000+a dolgot epp ez a lenyeg h EGY DARAB ilyen embert szeretnek :DDD az meg h o hany emberrel van hat erezze jol magat nem erdekel :D szexbabu? nem hinnem h ezzel szexbabunak minositem az adott szemelyt vagy magamat de hat ki hogy latja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!