Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tenyleg nagy elvárás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tenyleg nagy elvárás?

Figyelt kérdés
NEM ERTEM ,nem akarok semmit semmi mast csak egy normalis baratság extrakkalt ahol igen is megkerdezzuk neha napjan kis kedden a masikat h helo mizu elsz megbeszelu nk dolgokat egyutt alszunk stb szivunk egy cigit es jol erezzük magunkat minden kototség felesleges randizás nyál tenger nelkul ????? 19/N és nincs baj a kulsommel se mielott valaki elkezdene h biztos ott a baj :DD hanem valaki adjon mar egy magyarazatot kerlek h mi van manapság az emberekkel ??
2017. júl. 2. 21:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
49%
Egy kapcsolattal jobban jársz.
2017. júl. 2. 21:44
 2/22 A kérdező kommentje:
de nem akarok kapcsolatot nem tudok kotodni es nem is akarok
2017. júl. 2. 21:47
 3/22 anonim ***** válasza:
A normális és a barátság extrákkal kizárja egymást. Sajnálom.
2017. júl. 2. 22:09
 4/22 anonim ***** válasza:
83%
Ezzel semmi baj nincs, ebben én is szivesen benne lennék.
2017. júl. 2. 22:10
 5/22 A kérdező kommentje:

de miert nem lehet normalis ?

mi a "normalis" :DD

hat legalabb valaki egyetert:DD

2017. júl. 2. 22:14
 6/22 anonim válasza:
Abszolut Megértelek kerdezo :D
2017. júl. 2. 22:20
 7/22 anonim ***** válasza:

Gondolom most az a bajod, hogy mások nem akarják ugyanezt. :D Tudod, ha valakivel szexuális kapcsolatot létesítesz, vagy csak szimplán együtt alszol vele, esélyes, hogy kötődni, esetleg érezni fogsz a másik iránt. Na most képzeld egy fiú helyébe magad... beléd szeret, de fél elmondani, mert tuti elveszítene, és inkább szenved azzal a tudattal, hogy még 1000 meg 1 emberrel extrázol, miközben ő az, aki nem csak szexbábúnak néz. :P

Amúgy... tényleg nagy elvárás a helyesírás?

2017. júl. 2. 22:24
 8/22 A kérdező kommentje:

sorry egyreszt idegesen irtam masreszt vilag eletemben felvoltam mentve belolle ez van én mashogy hallom stb a szavakat

de am nem ertettem az 1000+a dolgot epp ez a lenyeg h EGY DARAB ilyen embert szeretnek :DDD az meg h o hany emberrel van hat erezze jol magat nem erdekel :D szexbabu? nem hinnem h ezzel szexbabunak minositem az adott szemelyt vagy magamat de hat ki hogy latja :D

2017. júl. 2. 22:29
 9/22 anonim ***** válasza:
Ha csak egy ilyen ember kell, akkor mi különíti el a kapcsolattól? :o
2017. júl. 2. 22:31
 10/22 A kérdező kommentje:
nincs kotottseg mint ahogy mondtam azt csinal a masik amit akar nincs randizgatas felesleges becezgetések stb stb stb meg nevetseges fordulo unneplesek meg nagyobb elvarasok a masik fele nincs szerelem meg ilyenek es ezekbol kifojo nevetséges veszekedések
2017. júl. 2. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!