Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg kevés lenne?
Szakmunkásként dolgozom egy építőipari cégnél itt Magyarországon és ha kidolgozom a hónapot akkor 400 ezer, hétvégékkel bőven 400 ezer, majd 500 ezret keresek nettóban.
A párom szerint ez is rohadt kevés.
Már majd beleőrülök ebbe, hogy nem tudok jót tenni.
Napközben elfáradok, éjszaka nem tudok aludni, lassan kimerülök. :(
Tényleg ennyire rossz ez a pénz?
Szerintem ez még ugyan korrekt, hogy külföldön ha kicsivel is, de többet keresnék, viszont így meg itthon vagyok a hazámba.
Velem lenne a baj, hogy megalkuvó vagyok?
Tudom közhely, hogy a pénz mindent megmérgez, de ez már túlzás....
Kinek mi a tapasztalata ilyen téren, hogy a párja miként kezeli a pénzügyi helyzetét.
Még nem lakunk együtt a párommal.
attól függ, hogy ez kevés e, hogy milyen igényeket kell kielégítened vele
24F
Úgy ezek nem nagyok.
Inkább csak annyi, hogy egy nyugodt es gondtalan élete legyen.
Nem akar sokat, vizen es kenyeren is elvan ha arrol van szo.
Csak ugye mar holnapra legyen uj haz es uj auto.
Szerinte ma szinte minden huszonevesnek meno autoja es uj vagy legalabbis felujitott haza, lakasa van.
O minimalberen van, ennyit keres.
Korabban, de szerintem ez meg igy van most is lenezett, mert o tanultabb, muveltebb es tobb, mert neki erettsegije van, nekem meg "csak" szakmunkas bizonyitvany(tobb is).
Az alberletet fizeti a ceg, a rezsi marad ram.
Ha sikerul olcsobb alberletet talani, akkor szerencse, mert van egy plafon amit adhat a ceg.
Ha tobb az alberlet, akkor max valamennyivel kiegesziti az ember azt az osszeget.
Mindig kerdeztem tole, hogy kinek akar dicsekedni, hogy jol vagy jobban keresek es jol elunk?
Az a baj, hogy mindenhonnan ezt hallja, hogy ez ennyit es annyit keres.
Ez igy vagy ugy jart jol, ez itt vagy ott vett kocsit es hazat.
Szerintem o is dicsekedni akar, valami nagyot mondani.
Igazsag az, hogy engem nem erdekel mas penze ugy igazan.
Attol, hogy masokat figyelem es mondjuk irigykedek nekem nem lesz tobb egy forinttal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!