Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Kevés vagyok. L
Összejövőben vagyok az egyik barátommal. Régebb óta ismerem, kb. 4 éve. Voltak olyan időszakok, mikor a kapcsolatunk nem volt a toppon. Úgy értem keveset kommunikáltunk.
Egy ideje szakított. Hosszú kapcsolat volt, gyerekszerelem. Nem miattam. Mikor barátok voltunk is panaszkodott a lányra.
Viszont erős kötelék lehetett köztük, illetve el is akarta venni. Az utóbbi tudata igencsak 'megforgatja bennem a kést'.
Tudom, hogy nagyon tetszem neki, nagyon vonzónak tart, de ez "csak" vonzalom.
Lehet úgy tűnik, hogy nincs probléma, így hát kreálok. De nem! Olyan semminek érzem magam. Őt elakarta venni, mesélt arról anno, hogy mennyit járt utána, hogy megszerezze, mennyit segítette mindenben a lánynak, kísérgette a magánóráira, ázott-fázott miatta hónapokig, mire belement a kapcsolatba. Én meg??? Legyünk együtt és pont? Nem, utánnam nem kell koslatni, se semmi hasonló. Csak a minap belegondoltam, hogy barátként anno miket mesélt és fáj. Kevésnek érzem magam.
Most vagytok összejövőben, miért gondolsz házasságra?
És, ha 4 éve ismeritek egymást, akkor elég vicces volna úgy csinálni, MINTHA...
Nem vagy te kevés, csak nulla önbizalmad van, kevés a hited magadban és nincs türelmed!
Ha csak most alakul egy kapcsolat, akkor mégis mi a francot vársz most még?
Alakul minden, légy már türelmes az egészhez, és nyugodj le a....!!
És ne hasonlítgasd már az exet magadhoz, oké???
Te most amúgy mitől is tartasz?
Téged akar, te pedig őt.
Nem értem hol a probléma?
#3, arra gondoltam, hogy egyszerűen idétlenség. meg hazugság volna volna, ha azt várnád, hogy egy régóta ismer nőért kezdjen el "küzdeni", mintha nem is ismernétek egymást.
Együtt vagytok, pont.
Attól még lehet majd komoly dolog, talán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!