Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Kevés vagyok. L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Kevés vagyok. L

Figyelt kérdés

Összejövőben vagyok az egyik barátommal. Régebb óta ismerem, kb. 4 éve. Voltak olyan időszakok, mikor a kapcsolatunk nem volt a toppon. Úgy értem keveset kommunikáltunk.

Egy ideje szakított. Hosszú kapcsolat volt, gyerekszerelem. Nem miattam. Mikor barátok voltunk is panaszkodott a lányra.

Viszont erős kötelék lehetett köztük, illetve el is akarta venni. Az utóbbi tudata igencsak 'megforgatja bennem a kést'.

Tudom, hogy nagyon tetszem neki, nagyon vonzónak tart, de ez "csak" vonzalom.

Lehet úgy tűnik, hogy nincs probléma, így hát kreálok. De nem! Olyan semminek érzem magam. Őt elakarta venni, mesélt arról anno, hogy mennyit járt utána, hogy megszerezze, mennyit segítette mindenben a lánynak, kísérgette a magánóráira, ázott-fázott miatta hónapokig, mire belement a kapcsolatba. Én meg??? Legyünk együtt és pont? Nem, utánnam nem kell koslatni, se semmi hasonló. Csak a minap belegondoltam, hogy barátként anno miket mesélt és fáj. Kevésnek érzem magam.

2016. szept. 23. 18:10
 1/8 A kérdező kommentje:
*lányt
2016. szept. 23. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Most vagytok összejövőben, miért gondolsz házasságra?

És, ha 4 éve ismeritek egymást, akkor elég vicces volna úgy csinálni, MINTHA...

2016. szept. 23. 18:17
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 Mintha? Mire célzol? Attól, hogy ismerem pár éve és férfi, nem kell semmire gondolni. 'Érdekes' is lenne, ha így működnének a dolgok.
2016. szept. 23. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is túlgondolod a dolgot. Ti 4 éve ismeritek egymást persze, hogy nem koslat úgy utánad. Nagyon sok olyan ember van, aki egy házassággal a háta mögött, vagy akár gyerekkel kezdi ezt újra. Nyilván szerette valaha az illetőt és fontos volt neki, de ha mindenki folyton ezen rágódna, hogy a kiszemeltjének már volt valaki fontos az életében akkor a világ nagyrésze magányosan halna meg. Fölösleges ilyesmin agyalnod, előrébb nem jutsz vele, inkább bízz a srácban, hogy azért akár veled összejönni, mert érdeklődik utánad és téged akár.
2016. szept. 23. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy te kevés, csak nulla önbizalmad van, kevés a hited magadban és nincs türelmed!

Ha csak most alakul egy kapcsolat, akkor mégis mi a francot vársz most még?

Alakul minden, légy már türelmes az egészhez, és nyugodj le a....!!

És ne hasonlítgasd már az exet magadhoz, oké???

2016. szept. 23. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Te most amúgy mitől is tartasz?

Téged akar, te pedig őt.

Nem értem hol a probléma?

2016. szept. 24. 01:08
 7/8 anonim ***** válasza:

#3, arra gondoltam, hogy egyszerűen idétlenség. meg hazugság volna volna, ha azt várnád, hogy egy régóta ismer nőért kezdjen el "küzdeni", mintha nem is ismernétek egymást.

Együtt vagytok, pont.

Attól még lehet majd komoly dolog, talán

2016. szept. 24. 07:29
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Aki ennyire önbizalomhiányos mint Te,ne is kezdjen párkapcsolatba!(magamból kiindulva adtam ezt a tanácsot)
2016. szept. 24. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!