Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg kevés lenne?

Figyelt kérdés

Szakmunkásként dolgozom egy építőipari cégnél itt Magyarországon és ha kidolgozom a hónapot akkor 400 ezer, hétvégékkel bőven 400 ezer, majd 500 ezret keresek nettóban.

A párom szerint ez is rohadt kevés.

Már majd beleőrülök ebbe, hogy nem tudok jót tenni.

Napközben elfáradok, éjszaka nem tudok aludni, lassan kimerülök. :(

Tényleg ennyire rossz ez a pénz?

Szerintem ez még ugyan korrekt, hogy külföldön ha kicsivel is, de többet keresnék, viszont így meg itthon vagyok a hazámba.

Velem lenne a baj, hogy megalkuvó vagyok?

Tudom közhely, hogy a pénz mindent megmérgez, de ez már túlzás....

Kinek mi a tapasztalata ilyen téren, hogy a párja miként kezeli a pénzügyi helyzetét.

Még nem lakunk együtt a párommal.

2017. márc. 5. 07:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az en parom is sokat dolgozik es ennyit nem is tudna ahol van,de mashol se pedig tobb szakmaja+felsofoku vegzettsege van.Kettonkevel kijon egy atlagos kereset.Jut nyaralasra stb,de nem elunk nagylabon.Szerintem tul sok az elvaras parod reszerol,ha 300at keresnel es az nem jo meg akkor is pofatlan lenne a hozzaallasa.
2017. márc. 5. 09:11
 12/16 Bence_ ***** válasza:

Ha valós a kérdés akkor menj el pszichológushoz mert önértékelési gondod van.

Lenéz?? Ebből az egy szóból kiderül, hogy itt nagy bajok vannak.

Mivel alig vagy otthon te egy remek bankautomata lehetsz!

2017. márc. 5. 09:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Állj a sarkadra, ez a nő csak bankautomatának néz! Nagyon jól keresel, sztem nem is kéne ennyit dolgoznod.

Ha kocsit meg házat akar, küldd el a párod többet melózni, ha intelligensebbnek tartja magát keressen olyan állást ahol megfizetik a tudását! Vicc ez a nő, találnál olyat aki jobban megbecsül!!!

2017. márc. 5. 09:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy ez csak vicc, unatkozol, és nem volt jobb sztori, amit kitalálhattál volna.
2017. márc. 5. 09:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Qrva kevés. Bár én a Forbes listához viszonyítok.

Az, hogy neki ez nem elég, egy dolog, de mi a manóért tőled várja, hogy dőljön a lé? Én magamnak akarok sok pénzt, nem a képzeletbeli férjemnek.

2017. márc. 5. 14:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Remélem kidobtad azóta ezt a nőt.
2021. febr. 16. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!