Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg kevés lenne?
Szakmunkásként dolgozom egy építőipari cégnél itt Magyarországon és ha kidolgozom a hónapot akkor 400 ezer, hétvégékkel bőven 400 ezer, majd 500 ezret keresek nettóban.
A párom szerint ez is rohadt kevés.
Már majd beleőrülök ebbe, hogy nem tudok jót tenni.
Napközben elfáradok, éjszaka nem tudok aludni, lassan kimerülök. :(
Tényleg ennyire rossz ez a pénz?
Szerintem ez még ugyan korrekt, hogy külföldön ha kicsivel is, de többet keresnék, viszont így meg itthon vagyok a hazámba.
Velem lenne a baj, hogy megalkuvó vagyok?
Tudom közhely, hogy a pénz mindent megmérgez, de ez már túlzás....
Kinek mi a tapasztalata ilyen téren, hogy a párja miként kezeli a pénzügyi helyzetét.
Még nem lakunk együtt a párommal.
Ha valós a kérdés akkor menj el pszichológushoz mert önértékelési gondod van.
Lenéz?? Ebből az egy szóból kiderül, hogy itt nagy bajok vannak.
Mivel alig vagy otthon te egy remek bankautomata lehetsz!
Állj a sarkadra, ez a nő csak bankautomatának néz! Nagyon jól keresel, sztem nem is kéne ennyit dolgoznod.
Ha kocsit meg házat akar, küldd el a párod többet melózni, ha intelligensebbnek tartja magát keressen olyan állást ahol megfizetik a tudását! Vicc ez a nő, találnál olyat aki jobban megbecsül!!!
Qrva kevés. Bár én a Forbes listához viszonyítok.
Az, hogy neki ez nem elég, egy dolog, de mi a manóért tőled várja, hogy dőljön a lé? Én magamnak akarok sok pénzt, nem a képzeletbeli férjemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!